hormon Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 A ten klekl przy londowaniau , na zakrecie czu jakos inaczej , bo qrde bardzo mnie to ciekawi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 A ten klekl przy londowaniau ' date=' na zakrecie czu jakos inaczej , bo qrde bardzo mnie to ciekawi ??[/quote']Przeczytaj uważnie co napisał kolega Lulek001, a się dowiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjaskola Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Impreza udana poza wtopą ze startem amatorów. Podział na dwa biegi był dobrym pomysłem, ale sposób podzielenia zawodników beznadziejny. Kazali nam ciągnąć losy i kto wylosował 1 ten startował pierwszy. Kupa ludzi nie zdążyła losować, a druga kupa startowała 2 razy. Organizator nie pomyślał. (Trzeba było podzielić zawodników po czasach z treningu. Szanse by się wyrównały i biegi byłyby ciekawsze.) Drugi bieg owocował gorszymi czasami ze względu na stan toru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi