radziok16 Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 co sadzicie o zakupie simsonaskutera tego starego mi chodzi co wygladal jak jawka skuter to juz chyba zabytek i warto cos takiego nabyc jak myslicie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodi Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Pewnie chodzi Ci o Simsona SCHWALBE :?: Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 11 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 nie wiem jak sie nazywa w kazdym badz razie ma migacze w kierownicy i wyglada podobnie jak ta jawka stara obudowana albo osa tez takie oslony ma jak te motory :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 simson KR51/1 schwable Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 11 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 to jak odpowie mi ktos na pytanie czy oplaca sie cos takiego brac nie jest w zlym stanie ale ma papiery a cena to 150zł i jakie wady sa tego motoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Djabli z wadami za te kase brac w ciemno,tak naprawde to niema moto bez wad :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilervirago Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Podoba mi się taki simek.Bierz go .Nabierzesz dzięki niemu praktyki i zyskasz sympatyczny motorek z charakterem za niewielką kasiorkę 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 bierz nawet w ciemno!! warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Bierz jaki by nie byl :D tzn tak jak juz wyzej napisali bedziesz mial doswiadczenie :PP jesli sie postarasz to zarobisz na nim :D Przynajmniej ja bym tak zrobil bo nie padowalo by mi ja stary koń na takiej pierdziawce a ze zabytek to troszkę szmalu by było :D pozdro Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Bierz bez zastanawiania się. Ten simson chyba ma magiczne 4,6 konia :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 22 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 no wlasnie doczytalem ze ma 4,6 konia to sporo i dokladnie nie jest to simson schwable czy jakos tak tylko simson SR4-3 rocznik 1970 kupielm go jeszcze taniej niz myslalem ale silnik wporzo tylko nowe pierscionki trzeba zalozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 No to jako pierwszy gratuluje sprzęta :) Niech Ci służy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 23 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 najpierw trzeba go zrobic gdzie nie spojrze t ordza albo cos potrzaskane najgorzej bedzie z przednim blotnikiem ktory jest wygiety jak lok :/ ale mysle ze znajde czasi pieniadze na odrestaurowanei tego sprzeta bo chyba nie duzo ich zostalo a w necie malo o nim pisza jedynie po niemiecku cos mozna znalezc :) [ Dopisane: 23-11-2005, 10:43 ]sorki mala poprawka tam mialo byc łuk a nie lok :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi