Skocz do zawartości

Wartość Yamahy DT .... !!! ? !!! ...

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Mam do was pytanie , a właściwie chce zebyście wycenili moją Dtetke. No więc jak juz wiadomo jest to Yamaha Dt 80 rok 1984 (chłodzona cieczą) przednie zaiweszenie z tarczą od LC 2 , silnik po remącie tzn, regeneracja wału , nowe wyciszane japońskie łożyska , simeringi , wszystkie uszczelki , szilf cylindra , nowy tłok , pierścienie , sworzeń uszczelki , swieca 3 elekrodowa , nowe , kierunki , akumulator , kierownica , olej do bęzny i skrzyni , obicie na kanapie , błotniki (nówki) , owiewka na lampe , łańcuch japoński T.G.B. ,wszystkie żarówki , śruby/nakrętki/podkładki ze specialnych stopów , rączki , tylna opona kostka , rama i bak po piaskowaniu i profesionalnym malowaniu tak jak zawiecha i napewno o czymś zapomniałem napisać :] . Jak by postawić ją w salonie to nikt by sie nie kapnoł że to używana ( poważnie ) . Wypowiedzćie sie co tym myślicie i ile może być warta ( cena )

Nie mam fotek. ale mi brakuje pare zeczy jak np .. pomalować bak , obić siedzenie tylko tak napisałem bo wiem ze to zrobie i chce odrazu wiedzieć ile bedzie wtedy warta jak ją dokończe. A jeśli chodzi o kolory to ....

Rama mocno czerwona , Plastiki czarne , przednie amory i wahacz na srebrno kolory są zajebiście dopasowane do siebie i jak już mówiłem ani ryski na niczym nie znajdziesz bo wszystko jest albo nowe albo swiezo malowane :] mam jedną fotke jak jest sama pomalowana rama a w niej silnik ale nie umie jej tu wkleić :-D

To jakbyscie mogli to ocencie moją DT-> rocznik 95, 25 000 km, na zdjęciu jeszcze nie miała ślimaka teraz już jest i nie ma niebieskiej taśmy na lince, rejestracja na motorower, (obecnie stoi w garażu i czeka na części ze Szwajcarii ale to szczegół)...co jeszcze...przelotowa końcówka, wybebeszony dyfuzor...to chyba wszystko. Pozdro

[ Dopisane: 11-11-2005, 17:41 ]

http://www.bikepics.com/members/Kamikaze16/95dt80/