Hiui Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Cześć. Mam do was pytanie , a właściwie chce zebyście wycenili moją Dtetke. No więc jak juz wiadomo jest to Yamaha Dt 80 rok 1984 (chłodzona cieczą) przednie zaiweszenie z tarczą od LC 2 , silnik po remącie tzn, regeneracja wału , nowe wyciszane japońskie łożyska , simeringi , wszystkie uszczelki , szilf cylindra , nowy tłok , pierścienie , sworzeń uszczelki , swieca 3 elekrodowa , nowe , kierunki , akumulator , kierownica , olej do bęzny i skrzyni , obicie na kanapie , błotniki (nówki) , owiewka na lampe , łańcuch japoński T.G.B. ,wszystkie żarówki , śruby/nakrętki/podkładki ze specialnych stopów , rączki , tylna opona kostka , rama i bak po piaskowaniu i profesionalnym malowaniu tak jak zawiecha i napewno o czymś zapomniałem napisać :] . Jak by postawić ją w salonie to nikt by sie nie kapnoł że to używana ( poważnie ) . Wypowiedzćie sie co tym myślicie i ile może być warta ( cena ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 daj foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiui Opublikowano 11 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Nie mam fotek. ale mi brakuje pare zeczy jak np .. pomalować bak , obić siedzenie tylko tak napisałem bo wiem ze to zrobie i chce odrazu wiedzieć ile bedzie wtedy warta jak ją dokończe. A jeśli chodzi o kolory to .... Rama mocno czerwona , Plastiki czarne , przednie amory i wahacz na srebrno kolory są zajebiście dopasowane do siebie i jak już mówiłem ani ryski na niczym nie znajdziesz bo wszystko jest albo nowe albo swiezo malowane :] mam jedną fotke jak jest sama pomalowana rama a w niej silnik ale nie umie jej tu wkleić :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 To jakbyscie mogli to ocencie moją DT-> rocznik 95, 25 000 km, na zdjęciu jeszcze nie miała ślimaka teraz już jest i nie ma niebieskiej taśmy na lince, rejestracja na motorower, (obecnie stoi w garażu i czeka na części ze Szwajcarii ale to szczegół)...co jeszcze...przelotowa końcówka, wybebeszony dyfuzor...to chyba wszystko. Pozdro [ Dopisane: 11-11-2005, 17:41 ]http://www.bikepics.com/members/Kamikaze16/95dt80/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi