Kodi Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 w wieku 18-nastu lat dopadają Cie choroby to co będzie jak będziesz stary :-D reżyserka :mrgreen: firma dobrze prosperująca :-D Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 20 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Może sie zachartuje w ten sposób tylko mówią mi jeszcze żebym sie lepiej konserwował%%%% ;) dzieki za info pozdro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejdubis Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłaszam się i ja.Mimo, że na codzień siedzę w W-wie, z Lublinem będę związany zawsze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Ares# Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłaszam się i ja.Mimo' date=' że na codzień siedzę w W-wie, z Lublinem będę związany zawsze :D[/quote'] No tak... To się "czasowy" osobnik odezwał... :-D :) Zjeżdżał byś trochę częściej z Wawy na dobry początek. :-) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi