rambo54 Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SajGoN Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Gdyby nie motocykl to do dzisiaj bym jezdzil na rowerku i podejrzewam ze przekroczylbym juz bariere 500km.A na jakim bike jechales ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambo54 Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 chromowo molibdenowy rossin, na kołach campagnolo i osprzęcie chorus/record i durace. ok9kg. dystans powyzej 500km jest do zrobienia. ale mi sie rower znudził. jezdzilem jako kurier rowerem przez 4 lata, i mi sie ten rower juz obrzydł. ale moze cos kupie na wiosne, bo od kiedy niejeźdze rowerem przytylem 20kg. :lol: ode mnie z roboty chopaki latem robią opcje typu:wawa helwawa lwówwawa wilno itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 bo od kiedy niejeźdze rowerem przytylem 20kg. Ja 26 kg ale małżeństwo też ma na to wpływ :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambo54 Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edyms Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Ja mam pytanko odnosnie drogi z Lodzi do Londynu badz z Londynu do Lodzi. Jechal ktos taki odcinek i czy da sie wytrzymac, najlepiej bez spania :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sly Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 W ostatni piątek rozstanie z kompanami w Gubbio(Italy) i jazda nonstop 9 godzin przez 1060km do celu czyli 20 km za Bratysławę. Miałbym lepszy czas gdyby nie granica. W ostatni piątek rozstanie z kompanami w Gubbio(Italy) i jazda nonstop 9 godzin przez 1060km do celu czyli 20 km za Bratysławę. Miałbym lepszy czas gdyby nie granica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodi Opublikowano 14 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) Skoro temat wrócił :lalag: Napisze tylko tyle poniedziałek - niedziela maj 2006 7 dni = 5584 km litrem to zrobiłem ;) :crossy: :D ps, i nie potrzebuje się zmawiać , umawiać , ustawiać miesiącami klepiąc w klawiature :D po prostu wsiadłem i pojechałem :crossy: ;) Edytowane 14 Czerwca 2006 przez Kodi Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi