Strzalek Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 a powiedzcie jeszcze co myślicie o tym ?http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=71872580 Za taką kasę (może troszkę mniejszą) mogę ci sprzedać swojego RXa 70, rocznik 99. 3 dni temu założony nówka cylinder z tłokiem 70cm3.Jak ma nówke cylinder to taki RX będzie długo i bezawaryjnie jeździł i do tego jest świerzy bo 99 rok. Jak dla mnie to brzmi nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galaff Opublikowano 17 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 dla mnie też :-) ale... jest problem w tym że nie mam narazie kasy, myśle że moją honde sprzedam za ok. 3500zł i dostane ze 2000zł na urodziny i boże narodzenie, więc troche czasu musi minąć zanim dostane kase w swoje ręce. Ale jak już dostane :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 dla mnie też ale... jest problem w tym że nie mam narazie kasy, myśle że moją honde sprzedam za ok. 3500zł i dostane ze 2000zł na urodziny i boże narodzenie, więc troche czasu musi minąć zanim dostane kase w swoje ręce. Ale jak już dostane Dla mnie zakladanie takiego tematu bez pieniedzy to totalna bzdura i sie tylko syf na forum robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galaff Opublikowano 17 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 kasy nie ma ale kasa będzię ! Niewiem co to za różnica czy bym miał kase czy nie ?! przecież i tak kupuje enduro na wiosne.. czyli wtedy kiedy kasa będzie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 kasy nie ma ale kasa będzię ! Niewiem co to za różnica czy bym miał kase czy nie ?! przecież i tak kupuje enduro na wiosne.. czyli wtedy kiedy kasa będzie No taka roznica ze panowie zadaja sobie trud i przegladaja ofert w takim celu zebys sobie zdjecia poogladal :roll: Pozatym jeszcze pewnie 7 razy zdanie co do moto zmienisz (tak jak forumowicz quadbike :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galaff Opublikowano 17 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 to że kupuje enduro to już postanowione... napewno.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 No ja wiele razy zmieniałem zdanie i nadal niewiem co kupić :) A co do ciebie galaff to ja też na wiosne moto poszukuje więc....Sorka za spam i ciesze się że ktoś mnie zapamiętał :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galaff Opublikowano 24 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 ja już uzbierałem 1400zł :twisted: mam jeszcze motorek o wartości ok. 3500zł :twisted: i jeszcze zostało boże narodzenie myśle że dostane ok. 1000zł więc będzie... może 6 tyśPowiedzcie mi jedno, co jest złego w zawieszeniu sendy ?? miekkie twarde ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Powiedzcie mi jedno, co jest złego w zawieszeniu sendy ?? miekkie twarde ? Chodzi o jego prace - czyli kiepsko wybiera i jest mało sztywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_krisss Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Chodzi o jego prace - czyli kiepsko wybiera i jest mało sztywneKumpel ma RX i mu tak lata zawieszenie(dobija do końca mu) a moje ładnie troszke sie skurcza....Tyle powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galaff Opublikowano 25 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 najbardziej mi sie właśnie podoba rx i senda... powiedzcie co ma mocniejszy silnik ? Bo ja i tak nie będe latał w super terenie na tym bo niebardzo mam gdzie. (więc zawieszenie nie musi być super) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Bierz RX wsadzisz cylinder 80ccm,lepszy gaźniczek,wydech i będzie tak jak należy :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galaff Opublikowano 25 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 niewiem czemu ale jestem bardziej skłonny do kupna sendy... ale jeszcze się zastanowie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Strzalek_t napisał:Chodzi o jego prace - czyli kiepsko wybiera i jest mało sztywne Kumpel ma RX i mu tak lata zawieszenie(dobija do końca mu) a moje ładnie troszke sie skurcza....Tyle powiemto nie wiem z jak rozwalonym RXem musialeś to porównywać. Normlanie chodzacy zawias w RX zjada tego w sendzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 _krisss napisał:Strzalek_t napisał: Chodzi o jego prace - czyli kiepsko wybiera i jest mało sztywne Kumpel ma RX i mu tak lata zawieszenie(dobija do końca mu) a moje ładnie troszke sie skurcza....Tyle powiem to nie wiem z jak rozwalonym RXem musialeś to porównywać. Normlanie chodzacy zawias w RX zjada tego w sendzie.Pozatym wiekszosc ludzi w taki sposob porownuje zawias ze siada na moto, pobuja sie troche po czym komentuje: "Jakie beznadziejne zawieszenie, miekkie jak glupie musi dobijac", a to ze chodzi miekko na postoju to wcale nic nie znaczy. Jak Ci sie w Sendzie troszke skurcza zawias przy jezdzie w terenie to beznadziejnie bo wykorzystujesz malo skoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi