viperPL Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Witam. Szybkie pytanko: Czy CBR`ka F3 z lat 95-96 różni sie pod względem konstrukcyjnym od CBR`ki z 98 roku ? Dokładnie chodzi mi o róznice w: 1. Silniku - jest taki sam w w/w roczikach ? 2. Zawieszeniu - czy np ilości oleju w lagach jak i sama konstrukcja lag jest taka sama ? 3. Układ Zasilania - czy konstrukcja, wielkości dysz jak i nastawy są taie same w /w rocznikach ? Sprawa sie rozchodzi o to iż mam manuala do F3 95-96 i nie jestem pewny w 100% że znajdzie on zastosowanie przy naprawach/regulacjach mojej cbr z 98. Stron jest 373 ..a tusz drogi :twisted: stąd moje pytanie :D. Ps. Jeśli Moderator uzna że miejsce posta to oczyszczalnia to spoko :P.. aczkolwiek bardzo proszę o poczekanie z tym do 1 "sensownej" odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Siema!!!Z tego co mi wiadomo różnic brak 8) Jak sam wiesz zadupek masz ładny :P i przedni błotnik też niczego sobie :P A tak poważnie to kumpel ma '98 i znaleźliśmy różnicę w silniku!!! Na przedniej zębatce ma jeden ząb mniej niż ja. Myślę jednak że to przeróbka poprzedniego właściciela i to całkiem sluszna bo ru...cha mnie jak chce od startu. :D Powtarzam jeszcze raz: z tego co mi wiadaomo różnic brak. POZDRO....CBR RULEZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Cześć A szerokość felgi tylnej nie jest większa o pół cala?Poprawcie mnie bo nie jestem tego pewien.Opona dedykowana do f3-95r to 160tył.(170 wchodzi, 180 nie wiem) Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 9 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Felgi raczej te same: CBR 600 F3 98 rok przód 120 / tył 160 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Felgi na 100% takie same.180 też wchodzi...sprawdzone :D Mi najlepiej się jeździ na 170.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 A konkretnie jaką 180`ką upchałeśten drugi wymiar mnie bardziej interesuje180/60 czy 55 ? Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi