enduroguy Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 quadbike napisał:Niewiem ale wydaje mi się że to zawieszenie co koleś wsadził przekracza wartość motocykla z standarowym zawieszeniem Ale on nic nie wszadzał to jest cała rama od SXa w orginale, Takie zawieszenie sprzedałem na allegro za 200złDokladnie! Nawet wahacz nie jest od suzuki. Pomijam juz fakt ze rama w TS'ce ma zupelnie inne kąty. Dyfuzor nie orginalny i jestem ciekawe skad wzial te 90cc (bo z tego co widze silnik jest TS'kowy). Koła to tez napewno nie SUzuki. Jezeli jest tu cos z TS'ki to tylko silnik! Jedyne co mi przychodzi do glowy to to ze ktos wrzucil Silnik od TS do ramy od SX'a i nabił numery! Jezeli sprzet zarejestrowany i koles troche spusci to warto sie nad tym zastanowic! Prowadzenie bedize napewno przednie i na zawieszneie nie bedziesz narzekal, a te kilkanascie koni na pierwsze moto to nie tak zle! Zadzwonie jutro do typa bo sam jestem ciekawe o co tu chodzi :evil: EDIT: Strzałek- jak bedziesz mial jakies zawieszenia lub inne czesci w podobnych cenach to wal odrazu do mnie na GG, bo na 99% masz kupca :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Szkoda że nie ma boczków i hamulca tarczowego styłu :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Szkoda że nie ma boczków i hamulca tarczowego styłu :evil:Ja chyba gdzieś mam jeszcze takie boczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Szkoda że nie ma boczków i hamulca tarczowego styłu Tarcza z tylu w 50cc jest tak potrzebna jak zapach w papierze toaletowym...Boczki mozesz spokojnie dopasowac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 A co o tym akurat sądzicien http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C632535 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Ja nie wiem po co ten temat... Tak czy siak nie kupisz teraz moto, co wnioskuje po twoim podpisie i obserwacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 8 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Ja nie wiem po co ten temat... Tak czy siak nie kupisz teraz moto, co wnioskuje po twoim podpisie i obserwacjach. Tak masz racje, ale przynajmniej dowiem się co moge na wiosne kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi