stachu Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 ale ta muzyka :? a jaka ma byc,jakies walenie po garkach :/ mi sie wlasnie muzyka podobala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozi Opublikowano 8 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Nazwa utworu :Kottonmounth Kings - Put it down (feat. Cypress Hill) Może się komuś przyda. Cytuj Salon Centrum Podłóg i Drzwi Gdynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 eee... filmik bardzo fajny. troche malo jazdy, ale spoko jest. sam moze jak bede mial troche czasu to sie wybiore na jakis parking zrobic male conieco:P a muzyka jak najbardziej jets oki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_krisss Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 A jak ściągałem to najpier niechciało mi sie ściągnąc a jak zaczęło sie ściągać to w polowie sie zacieło :cry: Sprubuje jeszze raz jutro ściągnąc filmik(mam nadzieje że wart:D:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 filmik ciekawy ,ładnie zmontowany jest ok :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Jak go moge zassać?Jestem oporowo skuty ale klikam na linka i mi jakas strona sie wyświetla.. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 mi sie kurde obraz nie wyświetla, tylko dźwięki i okropna :D muzyka, wiecie może jakie kodeki sa potrzebne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 mi sie kurde obraz nie wyświetla' date=' tylko dźwięki i okropna muzyka, wiecie może jakie kodeki sa potrzebne?[/quote']Pewnie otwierasz w QuickTime'ie! Sprobuj w WinAmp'ie wtedy powinno byc ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozi Opublikowano 10 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Jak go moge zassać?Jestem oporowo skuty ale klikam na linka i mi jakas strona sie wyświetla.. :?Klikasz Free, czekasz 30 sec, po czym naciskasz na nazwę pliku i sciągasz. Strona działa. Filmik zrobiony w formacie Divx. Cytuj Salon Centrum Podłóg i Drzwi Gdynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Filmik zrobiony w formacie Divx.Filmik w formacie AVI :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozi Opublikowano 10 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 :-D Film skompresowany formatem Divx, plik w formacie Avi :-D Sciągamy go tak :Przykład:Klikamy Free Czekamy Klikamy download Cytuj Salon Centrum Podłóg i Drzwi Gdynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Otwieram w allplayerze i nie ma obrazu. W winampie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozi Opublikowano 11 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Zainstaluj sobie kodeki jakieś inne np: nowe ffdshow Cytuj Salon Centrum Podłóg i Drzwi Gdynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Nio Filmik fajny maszynka tez!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Naciągnij lańcuch...bo Ci spadnie zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi