miszerski Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 wiem ze to głupie pytanie i nie powienem go zadawac tylko dojsc do tego sam ale nie znosze elektryki i potrzebuje małej pomocy.moj problem polega na podłaczeniu wszystkich kabli do stacyjki. nie bardzo moge znalezc porzadny schemat instalacji elektrycznej z podłaczeniem do stacyjki ani samego opisu stacyjki. jezeli ktos ma cos takiego lub moze mi napisac jaki kabel idzie do jakiej literki to bede ogromnie wdzieczny bo emka stoi i czeka tylko na stacyjke i mozna zrobic pierwszy objazd! plis help//pozdr ,ms. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 a jakby jeszscze coś Cie dręczyło - wal tutaj. http://www.redmotorz.studioo.pl/forum/ pozdrówka andrew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszerski Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 ok mam nadzieje ze jak tak podłacze to zadziała.....dzieki wielkie za szybka odpowiedz. pozdr, ms. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 zadziała .bo u mnie zadziałało :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi