piterq1991 Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 wasze KDX'y maja pompowany amortyzator tylni? Mój jest pompowany a podobno oryginalne nie sa pompowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lon_91 Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 olejowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpak Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Moj ma regulacje, w zasadzie to jest tam nowy amorek z YZetki. Słuchaj Karolb123 mam pewnego KDXa w zasadzie bez zadnego wkladu i bez razacych wad i moglbym go sprzedac jesli jestes zainteresowany za 4tys zl, moze nie jest to okazja, ale biorac pod uwage to jakie szroty zazwyczaj sa w tych 'okazjach' to mysle ze to i tak dobra cena, bo chyba kazdy wie jak trudno znalezc dobre moto, zwlaszcza 2T i to jescze enduro/cross, a w tego wybrakowanego KDXa nie pakowalbym sie, bo z 3ech tys moze sie zrobic duzo wiecej i do momentu poskladania masz miesiac zastanawiania sie czy to w ogole pojedzie. Nie wystawiam jescze mojego moto nigdzie, nie pali mi sie z jego pozbyciem, szukam fudnuszy na wymarzone audi a3 i to jest jedyny powod dla ktorego mialbym sprzedac ta zabawke. A jesli chodzi o serwisowke, moznaby zapodac skana, wrzucilbym to do siebie na serwer i chyba wszyscy z nas byliby zadowoleni? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 (edytowane) Hej! Wie ktoś może gdzie mogę kupić okleiny na KDX'a 125. Szukałem dużo na necie i dzwoniłem w parę miejsc ale nigdzie nie ma. http://www.bikepics.com/members/bikerbornandbred/91kdx125/Podobają mi się takie jak w linku wyżej, ale nie mogę nigdzie takich znaleźć. Szukałem po tej firmie werx co na tych fotkach, ale tak samo nie daje rady. Wie ktoś może gdzieś jakieś okleiny i poszycie na siedzenie do tego motoru? Edytowane 27 Marca 2007 przez piterq1991 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 LOdon w kdx jest gazowo-olejowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 (edytowane) LOdon w kdx jest gazowo-olejowydokladnie, tylko bez zbiorniczka zewnetrznego na gaz ( tak samo jak w DT125 ).Wie ktoś może gdzieś jakieś okleiny i poszycie na siedzenie do tego motoru?pytaj sie poprostu o okleine do KX125 91', a co do obicia to oddaj do tapicera i niech Ci to jakims ladnym materialem obije - ja tam zzrobilem u siebie i wyszlo mnie to 60zl chybapzdr Edytowane 28 Marca 2007 przez enduroguy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lon_91 Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 LOdon w kdx jest gazowo-olejowyprzepraszam za pomyłkę:icon_mrgreen: (lub brak odpowiedniej wiedzy:)) a co do okleiny na KDX-a to zagadaj do mnie na GG podam Ci numer do goscia co robił mi na RMX-a i wyszła całkiem niezła na KDX-a tez zrobi;P pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 ten sam co lon91 mi robił do kdx i fajnie wyszła......... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturS Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 A ile kosztuje takie oklejenie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 dokladnie, tylko bez zbiorniczka zewnetrznego na gaz ( tak samo jak w DT125 ). pytaj sie poprostu o okleine do KX125 91', a co do obicia to oddaj do tapicera i niech Ci to jakims ladnym materialem obije - ja tam zzrobilem u siebie i wyszlo mnie to 60zl chybapzdrteż szukałem do KX'a z 91r. bo to bardzo podobne moto, lecz tak samo do takiego rocznika już się nie znajdzie. Najstarszy jaki znalazłem to z 92-93 ale to już inne plastiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpak Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Hyh pytanie... Czy gaznik z DT125 bedzie pasowal do KDXa? Czy bedzie na tym normalnie jezdzil, pomijam kwestie wpasowania w gumy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 (edytowane) A ile kosztuje takie oklejenie??okleina od kolesia o którym mowa to koszt 120zł komplet + wysylka edit. http://w1.bikepics.com/pics/2005%5C03%5C03...302410-full.jpgtaki komplet(bez siedzenia) 95zł + wysylka Edytowane 28 Marca 2007 przez piterq1991 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lon_91 Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Hyh pytanie... Czy gaznik z DT125 bedzie pasowal do KDXa? Czy bedzie na tym normalnie jezdzil, pomijam kwestie wpasowania w gumy ??po co Ci gaxnik od DT?jak coś to mam znajomego co chce sprzedac od CRM 125 :icon_mrgreen: gardziel 28mm. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpak Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 po co Ci gaxnik od DT?jak coś to mam znajomego co chce sprzedac od CRM 125 :icon_rolleyes: gardziel 28mm.pzdr. Ile za niego chce? I dlaczego sprzedaje :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lon_91 Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 sprzedaje poniwaz kupił mi do kdx-a ale moj sie znalazł a cena okazyjna. dogadamy sie na gg:)) pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi