piotrek2345 Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 ja widzialem kdxa 125 z 2000 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Zapewne wyprodukowany w 99r. a sprzedany w 00r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebav Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) Przejżałem temat i zdaje sie że nie było podanej ilości pochłanianej benzyny przez kdx 125. Silnik ponoć jest z kx ale mam nadzieje ze pali mniej. Byłbym wdzieczny za podanie przyblizonej wartośći. I czy koszty utrzymania są dużo wieksze niż DT 125??i mało istotne pytanie czy z tyłu jest 18' czy 19'? Edytowane 3 Listopada 2007 przez Sebav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Mi pali ok. 7,5l, na całym baku przejade 120-130km, z tyłu jest 18'. Koszty utrzymania myśle że nie są większe, silnik nie jest z KX-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 chce kupićkdx, najchętniej 200 ale ciężko dostać, myślałem też nad husqvarną wr 125, wiadomo że husqy będzie droższy w utrzymaniu bo to hard enduro, duża jest różnica mocy między kdx 125 a huqy wr'ką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Różnica mocy to ok. 4-5km KDX ma ok. 32 oczywiście odblokowany huska znalazłem na forum że 37-38km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 to dosyć niewiele, chyba jednak kupie kdx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 A kdx to nie hard enduro :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 chce kupićkdx, najchętniej 200 ale ciężko dostać, myślałem też nad husqvarną wr 125, wiadomo że husqy będzie droższy w utrzymaniu bo to hard enduro, duża jest różnica mocy między kdx 125 a huqy wr'ką?Ja bym nie porównywał tych sprzętów ze sobą. Miałem KDX'a i po zmianie na EXC poczułem duża różnice w mocy, prowadzeniu motocykla... w ogóle jest całkiem inna jazda na EXC (lepsza). To samo będzie w przypadku WR bo jest tej samej klasy co EXC. WR'ka będzie lżejsza, mocniejsza, dużo lepsze zawieszenie... To już HARD ENDURO a KDX jest bardziej na granicy lajtowego a hard enduro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 piter, a tak ogólnie jak moto sie sprawowało , dużo problemów miałeś z nim?na exc mnie nie stać, ale pomyśle jeszcze nad wr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 ogólnie mój egzemplarz był bardzo zmęczony, do remontu generalnego był wiec nie wspominam go dobrze;] po zrobieniu zaworu wydechowego było lepiej, ale to jeszcze nie to na co oczekiwałem. Dobry był przez pierwszy miesiąc, a później żałowałem, że go kupiłem. Lecz podkreślam, że mój egzemplarz był bardzo zmęczony ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 słyszałem wiele opinii o husqy, że awaryjny niby, dlatego mam obawy. myslałem nad klx ale obawiam się wziąć 4t, z resztą za tą samą kase klx 94 kupie wr 00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Nie sadze ze awaryjna wr'ka jest. Jak dbasz tak masz. Jak wiadomo na utrzymanie motocykla tego rodzaju trzeba mieć kasę i nic się na to nie poradzi. Jak nie masz kasy za wiele to kup sobie kmx'a lub dt'tke. To są mniej wyżyłowane sprzęty i w nie nie będziesz musiał ładować tylko kasy co w WR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturS Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Ja z moim KDX nie miałem wiekszych problemów, jestem naprawde zadowolony przelatalem sezon bez kłopotów i teraz sprzedaje... ale wszystko zależy od konkretnej sztuki... a jeżeli chodzi o koszty utrzymania to nie sa one wysokie najwiecej kasy idzie na paliwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogos Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) Siemka od niedawna mam KDX 125 i mam okleiny niby od wersji SR tzn tylko te na boczkach :clap: i nie wiem wkońcu jaki to jest ale w dowodzie pisze ze KDX 125A. Są jakieś różnice między zwykłym a SR ? A no i zapomniałem mam upsy i jest on z 97 roku ;]Z góry dziękuje. Pzdr Edytowane 4 Grudnia 2007 przez nogos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi