mlodywital Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 "Fajnie macie, że latacie"ja już swojego bąka zapakowałem. ;)Teraz to już tylko wycieczka na ewentualne ognisko taksówką :-D :-D :-D :-D :D ;) ;) :split: :split: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 A ja w Piatek zarejestrowalem nowego sprzęta i we wtorek po niego jade, do Soboty zapowiadają sloneczko i ponad 12 stopni więc od Wtorku śmigam na nowym sprzęcie :D Przecież nie będe czekal do wiosny?!?!?!!? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skandynaf Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 pogoda do latania nadal calkiem niezla. dzisiaj warunki prawie idealene, chwilami mozna bylo troche odkrecic bez obawy ze rece przymarzna do kierownicy :D mysle, ze jeszcze troche platamy w tym sezonie ;) Klaudiusz - daj znac jak sprzet odbierzesz moze jazde testowa po okolicy zorganizujemy :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Klaudiusz - daj znac jak sprzet odbierzesz moze jazde testowa po okolicy zorganizujemy SPOKO, ODEZWE SIE 8) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi