jarodawca Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Ja robiłem niedalkeko Bielska Białej dokładnie w Chybiu pzdr Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 A da sie jakos zalatwic, zeby bylo taniej, ze nie chce jazd tylko jedna godzinke zeby mi trase pokazal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 A da sie jakos zalatwic' date=' zeby bylo taniej, ze nie chce jazd tylko jedna godzinke zeby mi trase pokazal?[/quote']jasne ze sie da, trzeab pogadac dobrze z instruktorem ale ja ci radze pojezdzic przynajmniej 3-4 godziny zeby 8 robis instynktownie a nie martwic sie na egzaminie ze glowy nie obrucisz. Ja na kursie wyjezdzilem ok 20 godz i tyle razy tym lbem obracalem ze szlak trafial ale przynaj,mniej wpadlo mi to w nawyk i z tym nie mialem problemu na 8 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 We Wrocławiu ceny są od 500 do 1000. W okresie zimowym dali nawet dodatkowe godziny jazdy. Musisz podpytać tych osób co już zdawały o opinie odnośnie szkół jazdy w Twoim mieście, żebyś przez przypadek nie trafił tak jak ja.Najlepiej to na kurs do Wa-wy do Tomka Kulika :D Życzę powodzenia i zdanego prawka :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 A da sie jakos zalatwic' date=' zeby bylo taniej' date=' ze nie chce jazd tylko jedna godzinke zeby mi trase pokazal?[/quote'']jasne ze sie da, trzeab pogadac dobrze z instruktorem ale ja ci radze pojezdzic przynajmniej 3-4 godziny zeby 8 robis instynktownie a nie martwic sie na egzaminie ze glowy nie obrucisz. Ja na kursie wyjezdzilem ok 20 godz i tyle razy tym lbem obracalem ze szlak trafial ale przynaj,mniej wpadlo mi to w nawyk i z tym nie mialem problemu na 8 :D a ja jakieś 6x 15-20minut :lol: nie liczę pchania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 O co chodzi z obracaniem glowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 O co chodzi z obracaniem glowy?jest to tzw. upewnianie sie , u mnie akurat zwracali na to uwage ale w wielu osrodkach pewnie jest to ruch glowy o 30 stopni w jedna lub druga strone :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 O co chodzi z obracaniem glowy?jest to tzw. upewnianie sie , u mnie akurat zwracali na to uwage ale w wielu osrodkach pewnie jest to ruch glowy o 30 stopni w jedna lub druga strone :evil: na ósemce jedziesz z egzaminatorem i on ma kątomierz i jak obracasz głowe to muszisz patrzeć się w tym kierunku aż on zmierzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi