Jerry Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Hej,Kaśka to już masz ?? Maszyna została nabyta drogą kupna a jak kwiestia negocjacji wypadla??pozdrowionkajerry ============GSF 600S BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Hej' date='Kaśka to już masz ?? Maszyna została nabyta drogą kupna a jak kwiestia negocjacji wypadla?? [/quote']Ehhh... targowała się jak stary wyjadacz (chyba miała jakiś trening na stadionie X-lecia :lol: ). Obadaj nowy temat ( http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...p=460515#460515 ) - chłopcy może tam za jakiś czas jakieś zdjęcia powrzucają jak pięknie wkomponowała się gs-ka w image salonu :-D pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 30 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Image salonu to pikuś zobaczysz jak Astarte i ja się pięknie wkomponowałyśmy w GS-a 8) :mrgreen: Poza tym zaśmiecamy już 3 temat Uciekać mi z tego tematu :!: Astarte napisała gdzie są szczegóły odnośnie opicia nowego sprzęta :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Kij z wszystkim :!: Dzisiaj rozpoczęliśmy przedbiegi więc na piatek/sobotę będziemy ptFSTfrzyGOTOWANI :D (jużnimoge) :twisted: :P :puchar: :lapagora: :mrgreen: :split: :P [ Dopisane: Środa Listopad 30, 2005 11:55 pm ]:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 1 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Dlaczego PGR kłamiesz 8O Wy przedbiegi to już od poniedziałku po kole macie :mrgreen: a nie od wczoraj :D :split: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Hehehh no dobra ale tamto to była tlyko rozgrzeweczka przed wcozrajszym sparingiem (ma fakin hed) 8O :arrow: :P [ Dopisane: Czwartek Grudzień 01, 2005 11:11 am ]Czyli diś już rozpoczynamy zlota :?: :roll: :arrow: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Wy przedbiegi to już od poniedziałku po kole macie a nie od wczoraj oszczerstwo... Ja mam od wtorku... niestety:( Hehehh no dobra ale tamto to była tlyko rozgrzeweczka przed wcozrajszym sparingiem (ma fakin hed) Z tego co zauważam te przedbiegi i spotkanie będzie jak rajd enduro... sześciodnówka... chlania :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 1 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 A kiedyś byłam wzorową studentką Politechniki Wrocławskiej (średnia 4,6 :? - stypendium naukowe :( )oczywiście to było przed poznaniem Zjebów z Pasteura :D :mrgreen: :D :P :split: :lapagora: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Jako że część osób zapowiada się spoza Wrocka - mam dla nich ułatwienie Od strony Psiego Pola (kierunek Wawa, Łódź) trzeba dojechać do placu Grunwaldzkiego, skręt w lewo w Skłodowskiej, potem pierwsza w prawo (CK Dezerte.... znaczy Norwida) i do końca - tam central anal będzie budynek Tawerny :P Od PKP (i PKSu tylko się już nie zmieścił) - Kołłątaja, Skargi, pl.Dominikański, Powst.Warszawy i zaraz za mostem Grunwaldzkim w prawo (Wybrzeże Wyspiańskiego) i po paruset metrach wypatrywać bandy ożłopów :mrgreen: A jakimi tramwajami to już trzeba pytać tych co siedzą na miejscu bo mnie już dopadła taaaa.....noooo.....tego.... i nie pamiętam (4. , 12. ?? 139??? H???) PS. Dobra, ja kończę pracę, kasa w portfelu jest i czeka na jutro (przynajmniej na bilet mam, może i na powrotny starczy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 HI,Oj Krasnal widać, iż dawno we Wrocku autobusem linii H nie jeździłeś haha on został przez wspaniałe MPK wycofany jakieś 10 lat temu no może 8generalnie najlepszy punkt to plac i most grunwaldzki a tam koniec języka za przewodnika.pzdrjerry ============GSF 600S BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Z Dworca Głownego PKP i PKS dojedziecie na Grunwald tylko 2 lub 17. Z Placu Dominikańskiego to już prawie wszystkimi tramwajami: 2, 10, 4, 12, ... (nie pamiętam reszty). A jak już będziecie na Grunwaldzie to pytać o budynek główny politechniki A1 (główne wejście), ale raczej jak powiecie "Tawerna" lub ksero w A-0 (czyt. xero w a-zero :P ). Łatwo trafić... :twisted: (trudniej wrócić :lol: ). pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Powroty z Tawerny przechodza do historii w postacie legend :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 oj będzie się działo, co prawda w piatek będzie ciężko(nie tylko z powodu braku na liście VIPów) ale sobota....ta sobota.... czy przyjedzie ktoś sprzętem?? taaaa, i wróci pewnie też. Wszyscy na butach, to nie zlot, pijemy do końca. Trzymajcie miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 oj będzie się działo, co prawda w piatek będzie ciężko(nie tylko z powodu braku na liście VIPów) ale sobota....ta sobota.... czy przyjedzie ktoś sprzętem?? taaaa, i wróci pewnie też. Wszyscy na butach, to nie zlot, pijemy do końca. Trzymajcie miejsce. hejOlo zapraszam koło mojej skromnej osoby miejsce będzie zagrzane hahahajerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Jerry może na kolanka :?: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi