PGR Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Krasnal czyżbyś snuł jakieś niecne plany związane z PAsteura Team :?: :? 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Ależ skąd, chodzi mi tylko o to że nie trzeba będzie przy powrocie z impry dymać z 5km z buta :D A dla spragnionych wysiłku fizycznego w piwnicy Tawerny znajduje się basen żeglarski - można se powiosłować w miejscu (wiem bo sam tam dymałem czasami :-) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Krasna.l - swoje przeżycia erotyczne zostaw dla siebie 8) Ostatnio z Twaerny na Pasteura wracalismy jakąś dziwnie kręta drogą z przeszkodami więc ta bliskość może być złudna coś czuje... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 I wyszło z kogo zboczuch jest :D PGR - wiesz chociaż co to jest wiosło???? :) I nie chodzi mi o gitarę... :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 No mielismy calkiem niezly czas z Bejzem - 10 metrow w 7 minut :twisted: natepnym razem proba pobicia rekordu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 1. Zarezerwowaliśmy całą loggie - koszt 80 zł. (ok. 2 zł. na głowę) A to nie będzie za mało miejsca jak na 40 osób??? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Krasnal wiosło to takie urządzenie, które używał twój dziadek do jazdy na taczkach ... 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Ależ skąd' date=' chodzi mi tylko o to że nie trzeba będzie przy powrocie z impry dymać z 5km z buta[/quote']to Krasnal wcześniej tak bywało. Teraz trendy jest dymać z łokcia i kolan. Widziałeś zdjęcia z ich powrotu ? Poproś PGR-a to może Ci prześle ... Zwyrodnialcy !!! :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Piątkowy plan pozostaje bez zmian???? Bo się już letko pogubiłem 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Krasnal po co Ci piątkowy plan jak i tak ok 15 bedzie Ci zupelnie wszystko jedno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Może i wszystko ale na pewno nie jedno :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 No to trza będzie po zajęciach odwiedzić poczciwą Tawerne i poznać "poczciwego" krasnala:) I faktem jest, że na jednym to się nie skończy... :mrgreen: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 KrasAnalku to się widzimy w Tawernie o której :?: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Jeszcze nie wiem bo zastanawiam się czym jechać (bus/autobus) i nie orientuję się jeszcze co o której jeździ. Ale spoko do środy/czwartku będę wiedział. (...) po zajęciach :-D :-D :-D tzn. chciałeś napisać że jak wstaniecie i przyjdziecie do Tawerny :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Wyjąłeś mu to z ust... :P OK to czekam na info :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi