PGR Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 No tak... zgubne skutki picia voodki Qrde i do 2 w nocy mamy przechlac rezerwacje :?: 8O Przedłuża jak nie będą chcieli odbudowywać lokalu :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 PGR - Astarte właśnie uchroniła Cię od wyzwisk .... Witaj w Klubie ... Dziadku-Sklerotyku :))) Qrde i do 2 w nocy mamy przechlac rezerwacje Jak Ty zdasz to koło z anala ... :) przeca to za 18 osób ... za trzy dyszki nie dasz rady wchłonąć ?!?!?! Nie martw się - nie wypijesz to rozlejesz. Się jakoś wytłumaczy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Ja się właśnie martwię co będę tam robił po 20-tej.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Zamawiał ! Zamawiał ! Słyszałeś kiedyś w swoim życiu takie długie słowo ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Zamawiać to ja moge ino nimom za co :mrgreen: Prot a co do długich słów to słyszałem słowo "perystaltyka" i podobno nawet wiem co oznacza 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Zamawiać to ja moge ino nimom za co :mrgreen: Prot a co do długich słów to słyszałem słowo "perystaltyka" i podobno nawet wiem co oznacza 8)Jak się już chwalimy trudnymi słowami... to może "surfaktanty i układy zdyspergowane" :lol: ps. im bliżej dnia imprezy tym więcej mi kół zapowiadają na tydzień następny... i tak mnie nie zniechęcą :) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 23 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 IMPREZA PIĄTEK 02.12Impreza w knajpie "Czeski Film" na ul. Kiełbaśniczej 2 (wejście w bramę hotelu ".... Dwór")Zarezerwowane jest 18 miejsc siedzących w końcowej salce na dole (tam nikt nie będzie nam przeszkadzał)Płatne 30 zł. od osoby (Prot już za wszystkich wyłożył - więc do oddania dla Prota) Cała kwota jest do przepicia lub przejedzenia :mrgreen: Spotykamy się ok. godz. 18.30 na miejscu - hasło dla kelnerek: Impreza motocyklistów :) SOBOTA 03.12Impreza w knajpie "Od Zmierzchu do Świtu"Knajpa została zmieniona z 2 powodów:1) Kudłaty nie podał konkretów odnośnie spotkania w Rockerze, także nie wiedzieliśmy na czym stoimy2) Rockers jest bardzo mały a nas na imprezkę sobotnią już 40 osób się uzbierało Właśnie wróciłam z knajpy "Od Zmierzchu do Świtu" i tak:Zarezerwowane jest 5 dużych stołów - czyli na upartego zmieści się nawet 50 osóbRezerwacja kosztuje 50 zł. płatne w dniu imprezy - przy takiej liczbie osób jaka zgłosiła chęć to wyjdzie ok. 1,4 zł. od osobyKasa za rezerwację przepada - nie można tego przepić :) Wstęp do klubu za darmochęKażda osoba kupuje sobie sama to na co ma ochotę i od razu za to płaci - nie ma otwartych rachunków.Cennik najważniejszych trunków:Kawa - 3,50 :mrgreen: Herbata - 3,00 :D Upsss.... to nie to.Piwo:- Piast - 4,50- Okocim - 5,00- Carlsberg - 5,50Flaszeczki:- Smirnoff - 70,00- Żubrówka - 70,00- Żołądkowa - 70,00 To chyba wszystko mamy już ustalone. Bardzo Was proszę o dopisywanie tylko postów z chęcią udziału w imprezie bądź z informacją o tym, że ktoś nie dojedzie.No i oczywiście informacje dla Zagranicy, że ktoś jedzie i może wziąć ze sobą kilka osób. W moim i Prota profilu macie nasze nr telefonów i nr gg w razie jakichkolwiek pytań bądź sprostowań prosimy o kontakt, lub na PW.Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 A jak się wstydzicie Prota i Kaśki to walić do mnie na gg PW bądź kom kto ma numer 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Lizus, lizus,lizus !!! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 to wyjdzie ok. 1,4 zł. od osobyKasa za rezerwację przepadaKurna, tego chyba nie przeżyję :D Potwierdzam -> ja w piątek, co z brodą -> będę wiedział w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Napisałbym, żebyś zmolestował borde i wzial go do Wroca ale jeszcze mnie posądzą o spam więc tego nie napisze... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Jestem wreszcie, choć na chwilę, ale musiałam wejść w ten temat. Także ja stawiam się na 1000% w piąteczek i zostaję do niedzieli. Jeszcze nie wiem co i jak, ale będę :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Jestem wreszcie, choć na chwilę, ale musiałam wejść w ten temat. Także ja stawiam się na 1000% w piąteczek i zostaję do niedzieli. Jeszcze nie wiem co i jak, ale będę To specjalnie dla Ciebie coś wymyślimy :twisted: tak byś poczuła się u nas lepiej niż w domu :D A tak serio, to w końcu mówisz normalnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Adu - Mishel dla Ciebie się nawet umyje (tzn wrzucimy go do wanny i polejemy DOMESTOSEM) :D :mrgreen: :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Adu - Mishel dla Ciebie się nawet umyje (tzn wrzucimy go do wanny i polejemy DOMESTOSEM)Te Panie nie szkoda to domestosu :?: :-x Lepiej zamknac szmate na pare dni na balkonie coby sie przewietrzyl - taniej wyjdzie i wyszscy beda szczesliwi :twisted: Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi