AdamWo Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Heja mnie tez prosze na liste wpisac x2, nie wiem czy na 19 zdaze w ten piatek ale bede na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Przekonywałem, żeby koncert odwołać, ale zobaczymy jak będzie, w salce zamówionej jest kolumna i będzie muzyczka nam przygrywać według życzenia. Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Yeah to se płyte Antosia Szprychy przeniesiemy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Ależ inwazja - dopiero co poprawiłem listę ;)Heja mnie tez prosze na liste wpisac' date=' nie wiem czy na 19 zdaze w ten piatek ale bede na 100%[/quote']Impreza trwa od 19.00 do 20.15, bo potem fajny film leci w TV. Więc spiesz się, żeby się nie okazało, że zjawisz się na płacenie rachunku :) a to jest koejna szmata z Pasteura 15/13 woęc bóóóóójcie się...rozumiem' date=' że ten 14-latek, podobnie jak inni 8-latkowie i 10-latkowie ma już dowód (choć może nieprostokątny :) ) :) :) ;) [ [i']Dopisane: 15-11-2005, 12:44[/i] ]Yeah to se płyte Antosia Szprychy przeniesiemya ja mam ostatni singiel Tercetu Egzotycznego :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Prot - a jak mam niby te "zaliczkie" przekazać??? We wrocku będę dopiero w piątek wieczorkiem 8) bo od wrocławskich "chlorów" to można na miejscu ;) i wskazane by było jak najwcześniej po potem powiedzą że przepili :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Krasnal puść gołębiem... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BejZ Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Krasnal puść gołębiem... No Przynajmniej będziemy mieć obiad. :twisted: Nareszcie. :mrgreen: [ Dopisane: 14 ]rozumiem' date=' że ten 14-latek' date=' podobnie jak inni 8-latkowie i 10-latkowie ma już dowód (choć może nieprostokątny ) [/quote''] Zwykle po browary i wódę wysyłamy Grylla bo jest najstarszy i tylko jemu pani w sklepie alkohol sprzedaje. :cry: No chyba, że mamy włoską rozpałkę w płynie. ;) Co prawda od tego wzrok się psuje ale przynajmniej tanie jest :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 VENI VIDI... BURNED :!: ;) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 PROT: A co do OLO to VENI VIDI VICI Wy w :-D ogóle powinniście się nazywać OLO1' date=' OLO2,OLO3,OLO4 Prot - a jak mam niby te "zaliczkie" przekazać??? We wrocku będę dopiero w piątek wieczorkiem bo od wrocławskich "chlorów" to można na miejscu i wskazane by było jak najwcześniej po potem powiedzą że przepiliSpoko Krasnal. Gentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają, oni je zwyczajnie mają :) - dotrzesz to oddasz, jako chyba jeden z nielicznych :) . Założę za Was ;) znajcie moje chamskie serce, bo ta banda degeneratów skrzętnie ten temat unika :) .A tak na marginesie - w sobotę stroje wieczorowe zalecam - VIP na spotkanie przyjeżdża. Możecie być kompletnie usiorbani, ale elegancko macie wyglądać ! Żebyście, jak Rybniku, w dresach nie wystąpili !!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Nie no Prot nie tylko w sobote - w piątek też będę ale gajery to se odpuśćcie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryllu Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 elegancko i nie w dresie?? to se ne da pane Havranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 heheeh ja tez prosze na miejscu zaplate, PGR poreczy za mnie wlasnym rowem jak co ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 15 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Kudłaty ? A nie skoczyłbyś jeszcze raz dzisiaj do Rockera ? ;) Bo do czterdziestki dobijamy w sobotę :) Może całkiem trzeba zamknąć lokal ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Hehe jakby co to robie za pięciu (jeśli chodzi o chlanie ) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 heheeh ja tez prosze na miejscu zaplate' date=' PGR poreczy za mnie wlasnym rowem jak co[/quote']Alkoholizm i wyskoki Kudłatego toleruję, a pedrylstwa nie, bo mi się po chłopach niedobrze robi. Łeeeeeeeeee ..... ;) I to jest Twoje szczęście PGR :), bo jeszcze paru takich wesołków i miałbyś ... jesień średniowiecza :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi