Skocz do zawartości

Spotkanie 4umowe - W-w dziękuje za przybycie Zagranicy :)

Kaśka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Przekonywałem, żeby koncert odwołać, ale zobaczymy jak będzie, w salce zamówionej jest kolumna i będzie muzyczka nam przygrywać według życzenia.

http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych

https://www.facebook.com/motozloty

Ależ inwazja - dopiero co poprawiłem listę ;)

Heja mnie tez prosze na liste wpisac' date=' nie wiem czy na 19 zdaze w ten piatek ale bede na 100%[/quote']

Impreza trwa od 19.00 do 20.15, bo potem fajny film leci w TV. Więc spiesz się, żeby się nie okazało, że zjawisz się na płacenie rachunku :)

a to jest koejna szmata z Pasteura 15/13 woęc bóóóóójcie się...

rozumiem' date=' że ten 14-latek, podobnie jak inni 8-latkowie i 10-latkowie ma już dowód (choć może nieprostokątny :) ) :) :) ;)

[ [i']Dopisane: 15-11-2005, 12:44[/i] ]

Yeah to se płyte Antosia Szprychy przeniesiemy

a ja mam ostatni singiel Tercetu Egzotycznego :-D

Krasnal puść gołębiem...

No Przynajmniej będziemy mieć obiad. :twisted: Nareszcie. :mrgreen:

[ Dopisane: 14 ]

rozumiem' date=' że ten 14-latek' date=' podobnie jak inni 8-latkowie i 10-latkowie ma już dowód (choć może nieprostokątny ) [/quote'']

Zwykle po browary i wódę wysyłamy Grylla bo jest najstarszy i tylko jemu pani w sklepie alkohol sprzedaje. :cry: No chyba, że mamy włoską rozpałkę w płynie. ;) Co prawda od tego wzrok się psuje ale przynajmniej tanie jest :twisted: :twisted: :twisted:

PROT: A co do OLO to VENI VIDI VICI

Wy w :-D ogóle powinniście się nazywać OLO1' date=' OLO2,OLO3,OLO4

Prot - a jak mam niby te "zaliczkie" przekazać??? We wrocku będę dopiero w piątek wieczorkiem bo od wrocławskich "chlorów" to można na miejscu i wskazane by było jak najwcześniej po potem powiedzą że przepili

Spoko Krasnal. Gentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają, oni je zwyczajnie mają :) - dotrzesz to oddasz, jako chyba jeden z nielicznych :) . Założę za Was ;) znajcie moje chamskie serce, bo ta banda degeneratów skrzętnie ten temat unika :) .

A tak na marginesie - w sobotę stroje wieczorowe zalecam - VIP na spotkanie przyjeżdża. Możecie być kompletnie usiorbani, ale elegancko macie wyglądać ! Żebyście, jak Rybniku, w dresach nie wystąpili !!! :)

heheeh ja tez prosze na miejscu zaplate' date=' PGR poreczy za mnie wlasnym rowem jak co[/quote']

Alkoholizm i wyskoki Kudłatego toleruję, a pedrylstwa nie, bo mi się po chłopach niedobrze robi. Łeeeeeeeeee ..... ;) I to jest Twoje szczęście PGR :), bo jeszcze paru takich wesołków i miałbyś ... jesień średniowiecza :-D