PGR Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 łooooooj bedzie juz szykuje watrobe :twisted: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 5 listopada był zlot metlaiki, . No to kamień mi spadł z serca :D Trzeba ustaliś w jaki dzien sie spotykamy 2 czy 3 grudnia. Wtedy zarezerwuje sale i będzie super:)))Jak na ten moment bardziej pasuje mi termin (noc) z 3 na 4 grudnia. Ale dostosuję się do większości :evil: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 A może zacząć w piątek i zakończyć w niedzielę??? :-) A w sobotę coby się nie nudzić to można pójść całą grupą do ZOO :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 A może zacząć w piątek i zakończyć w niedzielę??? :-) A w sobotę coby się nie nudzić to można pójść całą grupą do ZOO :-D sądzisz, że bedzie aż taki poziom zezwierzęcenia, by od razu do ZOO nas zaniosło??? W sumie... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Piwo 3,5 zł pól litraJeśli dajesz głowę, że to piwo to wchodzę. Chyba, że po tym piwie są opowieści typu: "szesnaście strzeliłem ..." :evil: arow w naszym cudnym miachu jest sporo oj sporo zawsze mozna przeprowadzic road show hehee tu piwko tam wodeczke itd i chyba jeden wieczor zabraknieWyobrażasz sobie ten napier...ny pochód pierwszomajowy wieczoremulicami miasta ? :-D Prot: chyba rzeczywiscie lepiej w Rockerze - choc o ile dobrze pamietam jest wiele mniejszy niz ZmierzchWięc nie ma wyjścia cały lokal trzeba wynająć. Kudłaty - coś tam wspominałeś o pewnych możliwościach ... jeśli potrzebujesz wsparcia to dawaj na PW do mnie lub do Kaśki. bo jak rzeczywiście salę byśmy mieli za free i piwo za 3,5 to w ogóle wypas jak ta lala i ja jestem za tym lokalem. I daj nam jak najszybciej znać, bo jak się nie da to "Od zmierzchu..." i proponuję żebyśmy poszli w tym kierunku. Plan zakłada oficjalną imprezę w Rockerze z 3 na 4 grudnia, jeśli będą przeszkody techniczne walimy w "Od .. do ..." OK ?!?!?!?!P.S. Mishel ! k...a co Ty z tym avatarem wyrabiasz ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Ostatni raz jak byliśmy w ZOO 8O to lwy na wybiegu zostały zaatakowane przez stado kamieni niewiadomego pochodzenia :twisted: :arrow: :mrgreen: Także ZOO też już jest spalone 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 P.S. II Kaśka może byś się zainteresowała, co ? :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Ostatni raz jak byliśmy w ZOO 8O to lwy na wybiegu zostały zaatakowane przez stado kamieni niewiadomego pochodzenia :twisted: :arrow: :mrgreen: PGR -> to wasza klatka tak blisko lwów stała??? Niezłe miejsce mieliście. :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 P.S. Mishel ! k...a co Ty z tym avatarem wyrabiasz ? Nic... Ja tak wyglądam... Cudny jestem co nie?? :twisted: A co do imprezy, to Rocker jak najbardziej może być... nieważny lokal, ważne chlańsko z mordami 4umowymi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Dzięki uprzejmości Picass... tfu Kudłatego macie tu nie-wrocławiaki plan dotarcia na miejsce kaźni ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Piwo 3,5 zł pól litraJeśli dajesz głowę, że to piwo to wchodzę. Chyba, że po tym piwie są opowieści typu: "szesnaście strzeliłem ..." :D Slownie: trzypięćdziesiąt. I piwerko jest dobre :D Jak dobrze pojdzie to tez sie pojawie :evil: W Rockerze jest teraz siakas dodatkowa sala. Nie patrzylem, jakiej wielkosci, jak sie wybiore to obadam. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 O qrde a 50 m stamtąd na Sokolniczej jest wytrzeźwiałka... tośmy q.. trafili :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Teraz stało się jasne czemu Kudłaty nalega na ten klub. Transport będzie mniej kosztował. A może ma udziały na Sokolniczej !!!! :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Albo stary tam pracuje i od kazdego klienta mu dyche odpala :twisted: :evil: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 O qrde a 50 m stamtąd na Sokolniczej jest wytrzeźwiałka... tośmy q.. trafili :twisted: No to mamy już rozwiązany problem kto i gdzie i z kim nocuje :lol: Będziemy mieć wszyscy wspólny nocleg :twisted: We wspólnej izbie 8O Zna ktoś może tamtejszy koloryt, pokoje, obsługe?? :twisted: ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi