wiew1 Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Mam nadzieje że paweł nei usunie mi tego postu. Za jakiś tydzień może dwa ukażą się pierwsze urywki mojego amatorskiego filmu, nakręconego wspólnie z kolegami. I tym tkwi problem, wolelibyście żeby była to gorsza jakość, wtedy będzie zajmował on o wiele mniej. Lub dobra jakość gdzie półtorej minuty zajmuje coś około 60Mb w formacie wmv. bodajże. Będzie on umieszczony na dość szybkim serwerze. Proszę o wasze opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Lub dobra jakość gdzie półtorej minuty zajmuje coś około 60Mb w formacie wmv. bodajże. Film się chętnie obejrzy, tylko jego rozmiar jest troche nie teges.60mega i półtorej minuty? To w ogóle będzie skompresowane jakoś? Ja mam własnej roboty filmy avi po 3,5 minuty dobrej jakości i mają po 12 mega. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 skompresuj to jakoś, bo kurcze półtorej minuty i 60MB ? A może masz to zamiar na sali kinowej puszczać :-)Czekam na filmik :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 A filmik z jakimi motocyklami? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiew1 Opublikowano 29 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 A filmik z jakimi motocyklami? :)Tak!! Z moim skuterm, niejest on najlepszy ale mam to co mam. A za rok myśle ze będzie juz cbr 125 60Mb i półtorej minuty było to robione w Unlead Vido studio 5.0 Robiłem też w Windows Movie Marker ale tam jak weźmie sie Najlepszą jakośc z możliwych i dożuci sie muzyke, napisy wstępne i końcowe to są w postaci załamań obrazu, poziome paski. Moze wie ktoś dlaczego? Chyba że zrobie bez bajerów, jakość będzie dobra i będzie zajmowało półtorej minuty około 3Mb OSTRZEGAM": Tylko niespodziewajcie sie jakieś tam super produkcji, bo to moje pierwsze kontakty z taką produkcją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 jeśli 1minuta w 640x480 z muzyką będzie zajmować około 1mb to jest odpowiednia jakość (1Mb/s) więcej nie trzeba :banghead: po jakiego ch bierzesz najlepsza jakość w WMM, ustaw wielkość filmu (tak jak wyżej napisałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Neo Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 zrób 2 wresje 1 jakość na maxa2 jakość robocza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek.o Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Czekamy na filmik.Z dwoma wersjami to dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiew1 Opublikowano 30 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 Robie narzie w rozdzielczości 320x240, 30 klatek na sekunde. Narazie 2,5 minuty zajmuje mi 5 Mb w Windos Movie Marker Dziś myśle że skończe go a we wtorek będzie w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 i po co temat zakkladasz? zrobisz to wtedy sie pochwal :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiOdoRr Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 60Mb i półtorej minuty było to robione w Unlead Vido studio 5.0 Robiłem też w Windows Movie Marker ale tam jak weźmie sie Najlepszą jakośc z możliwych i dożuci sie muzyke' date=' napisy wstępne i końcowe to są w postaci załamań obrazu, poziome paski. Moze wie ktoś dlaczego? Chyba że zrobie bez bajerów, jakość będzie dobra i będzie zajmowało półtorej minuty około 3Mb OSTRZEGAM": Tylko niespodziewajcie sie jakieś tam super produkcji, bo to moje pierwsze kontakty z taką produkcją.[/quote'] poziome paski wyeliminujesz jak właczysz taka opcje "deinterlace" (nie wime gdzie ona jest w ulead vid bo ja robie w innym programie) zeby zajomwało jak najmniej jak format wyjsciowy komresuj film divixem albo xvidem i to nie raz tylko 4 razy! wtedy bedzie ci to zajmowao ok 10mb. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dt125r Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 zrób mniejszy rozmiar bo inaczej mało osób będzie chciało go ściągnąćjak umnieścisz na stronce to daj link chętnie zobaczę :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Neo Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 kto może doradzić i powiedzieć jakiego programu używado montowania filmów :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 kto może doradzić i powiedzieć jakiego programu używado montowania filmów :?: kilka dni temu był taki topik na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi