marco Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 mam jeszcze jeden taki wniosek -myśl, która mnie boli co mogło by być gdyby miał jakis główniany kask (ci co byli widzieli jak wyglądał po zdarzeniu), takie wydarzenie pokazuja że nie warto oszczędzać na kasku i innych zabezpieczeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 1 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Rzeczywoście szok jakie sa konsekwencje w sumie małego 'BUM'.Podstawa to DOBRY UBIOR!!!!! Nawet wziąć na Raty bo nie każdego stać, ale warto mieć!!!!Ja chyba sobie na nowy sezon sprawie lepszy kask spodnie i buty bo aż mi sie latać już nie chce jak sobie pomysle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 tak tylko dodam z powrotem link do zdjęć bo chyba wyleciał z forum z powodu zapewne zdjęć sprzęta Ibizy ! ale Pan fotograf już je wywalił ze stronki, więc można go zapodac raz jeszcze (kilka fot doszło) http://spadacz.com/bulgarska/index.html [ Dopisane: 01-11-2005, 23:53 ]no i mam nadzieje, że na next sezon więcej bedziemy robili takich "zlotów" ! Podziękowania dla Liska (i reszty) za organizacje ! :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shrek Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 chyba wyleciał z forum z powodu zapewne zdjęć sprzęta IbizyNie, powód to rozmiar zdjęć, prosiłem i nic to nie dało, więc wyleciały wszystkie powyżej 640/480, to jedyny powód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Witam wszystkich. Wielkie dzieki za pomoc teraz powoli wracam do zdrowia. Ale kolorki to mam piekne na twarzy :) Mam tylko mamłą prośbe byscie nie zamieszczali moich zdjec z wypadku na forum. Z gory dziekiodezwe sie jak bede sie lepiej czul. teraz sie kuruje i nie siedze przy kompie. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Nie' date=' powód to rozmiar zdjęć[/quote']ale to był tylko link podany... :roll: o innych fotach kumam, że były za duże.... ! pozdro Ibiza trzymaj się ramy ! i kuruj się - kuruj ! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szypeczek Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 no i mam nadzieje' date=' że na next sezon więcej bedziemy robili takich "zlotów" ![/quote'] Kurde, ale żałuję, że mnie nie było. Ale siła wyższa... - nie mogłem być... :)Zdjęcia super. Mam nadzieję, że na następny już się załapię.Pozdro dla wszystkich i zdrowia dla Ibizy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Witam wszystkich to znow ja. Juz sie czuje ok wiec spoko. Moto juz siedzi w warsztacie i niedlugo bede wiedzial co dokladnie ucierpialo. Ale nie jest najgorzej. Kola kupie nowe czasze tez i boczek ano i kiere a reszta chyba bedzie ok. Jak ja tylko zrobie to bedzie na allegro bo juz jakos nie mam ochoty nim jezdzic. Jak tylko sprzedam mojego Fajera to kupie cos nowszego albo nowe R1 albo ZX10 to dopiero wam pokaze :) :-) :lol: Pozdro chlopaki i do nastepnego razu. Szkoda ze tak dalem dupy ale zdaza sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 5 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 :) ;) ;) :P Spoko .Jest ok.Fajnie że sie odezwałeś ;) Bo GG Ci zdechło;)))) hehe w niedzielke sie zdzwonimy i pogadmy;))) POZDRO;))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 panowie jak tam temat fotek i filmów?? macie coś jeszcze co można by opublikować?? :) pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Szkoda ze tak dalem dupy ale zdaza sie. dokladnie. czlowiek uczy sie na bledach. wracaj szybko na 2 kolka. pozdro ps faktycznie cos ci GG siadlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 ps faktycznie cos ci GG siadloWitam gg mi nie siadlo tylko teraz w domu to jestem gosciem bo jakos tak wychodzi i dlatego nie mam czasu siedziec na gg. Pozdro i do zobaczyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 doszły mnie słuchy jakoby w niedzielę znów miało sie odbyć kolejne spotkanko ale to tylko nieoficjalne info czekam na potwierdzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 hello czy to prawda?? bo ja tam jestem chętny :D dawajcie jakieś info :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robuś1 Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Panowie , chowamy szlifierki , wyciągamy crossy ............. :-) Ibiza - jak dojdziesz do siebie to zapraszam na tor do Kostrzyna :notworthy: to sobie troszeczkę popyrkamy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi