Guti Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Witam . Na czym jest dławiony VX 800 .Wersja USA i Canada ma 50 KM a Europa 60-61 KM. Jak odzyskać te 10KM ?? Jeśli tylko gażniki to co i jak ?? proszę o odp . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśnia Pawel Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 musialbys sprawdzic na chamowni ile ma twoj mocy :) ,moze jest oddlawiony,sposoby dlawienia jakie znam to zwezenia na kroccach ssacych +dysze+blokada przepustnicy podcisnieniowej,w module zaplonowym,walki rozrzadu,zwezenia na rurach wydechowych ale to chyba tylko w malych pojemnoscach,to tyle co ja wiem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guti Opublikowano 27 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Panie Wiśniewski proszę mi tu konkretnie o VX-ie heheh ;) a nie tylko ogólnie o dławieniu motocykli i to jeszcze małolitrażowych ,raczej na bank mój ma 50KM w dowodzie rej wbite i wszedzie w mediach , necie i prasie jest o Canadyjskiej wersji napisane moc 50 KM , ale jak oddławić to nienapisali :roll: Wiśnia wiesz , że jak Coś to pod Twoim Fachowym okiem oddławianie bedzie przeprowadzone :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: takżę przyszykuj się :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barti Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 WitajJezdze vx-em 800. Akurat u mnie nie bylo dlawienia - sprowadzilem z Niemiec. Jesli chodzi o dlawienia to wiecej informacji uzyskasz dajac zapytanie na Googlach - z tamtad sciagnalem informacje. Wiec z tego co pamietam :1. Nie ma dlawienia elektronicznego.2. Moze byc zdlawiony przy pomocy blokady mechanicznej na manetce - nie mozesz otworzyc przepustnic na maksa.3. Mozesz miec zalozone dlawienie na wlotach do gaznikow - wstawki typu konfuzor/dyfuzor.Niestety tyle bylo informacji - natomiast jak rozbieralem swojego i czyscilem nie znalazlem nic z wyzej opisanych elementow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi