miszerski Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 koledzy,...poszukuje takowych skrzynek na motóra. 1.czy ktos wie kto robi w polsce takie skrzynki, potrzebuje namary-wsiowe modele na łodzi mozna dostac od reki repliki ale mi sa potrzene jakos teraz. druga sprawa to modele. wiem ze z niemieckich sa dłuzsze i krotsze . ruskie to juz nie mam pojecia. 2.czy długie niemieckie ( ks , r75 dkwu, nsu ) roznia sie gabarytowo od ruskich?? jak ktos cus wie to niech mnie uswiadamia ....z gory dzieki .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny płaszcz Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 czesctu masz dane do gościa - robi najlepsze skrzynki w polsce - kupiłem juz od niego 3 kpl. ma kilka modeli od zwykłych do kopi niemieckich z uchwytami jak w BMW. Powiedz ze adres dostałeś od redmotorz i zeby se u nas reklame zrobił bo go trudno znaleźć. Adres: Hubert Kłopocki695 67 30 76 Pozdrawiammirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszerski Opublikowano 26 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 wielkie dzieki... na pewno sie na was powołam : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi