Aster Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Za pierwszym obejrzeniem mi sie nie spodobalo, bo mi zwiesilo kompa :)Za drugim poszlo ok - film swietny. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 nie no - perełka poprostu. bardzo mi sie podoba. motyw muzyczny to czysta klasyka i swietnie pasuje do nagrania, jestem ciekaw czy synchronizowales sceny do muzyki? bo w niktorych momentach fajnie to wyszlo (zaczynajacy sie motyw muzyczny wchodzil w momencie nowej sceny).i jeszcze jedno - pod koniec te liscie sam nasypales? :) p.s. chyba mnie ten film zainspirowal i sproboje tez sam cos nakrecic! pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 28 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 i jeszcze jedno - pod koniec te liscie sam nasypales? Liście nasypaliśmy z kumplem. Pół godziny „kręciliśmy” to ujęcie. Jak zawsze ta droga była mało oblegana tak tego dnia co jakiś czas coś jechało i co było wszystko gotowe to ktoś nam rozwiał liście.Szkoda że kumpel nie nagrał ja było bardzo dużo liści i TIR śmignął, to był efekt :)Ujęcia były synchronizowane tak mniej więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Fajowy filmik Procu :) Nie czepiac sie ze wyprzedzal na ciągłej - przynajmniej kierunkiem mignał :twisted: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Ja też gratuluje filmu, jak oglądam takie filmy kręcone w kraju to mam ochotę wracać. Gdyby jeszcze drogi były lepsze to by tak nie trzęsło na niektórych ujęciach. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 PROCU zgłoś się na festiwal Camerimage!(chyba tak to sie pisze?)Złota Żaba murowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi