enduroguy Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 jak odpale motocykl i jest na podstawce centralnej i na luzie to mi się tylnie koło obraca czy to jest normalne ?Normalne i nie masz sie czym martwic! Jak kolo jest w powietrzu to oporow praktycznie nie ma i dlatego nie wysprzegla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 MOze ale to mało prawdopodobne pewnie sie poluzowała nakretka na wale albo coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ober Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Na podstawce to całkowicie normalne tak jak napisał enduroguy, ale pytanie czy czujesz że moto chce jechać na sprzęgle gdy na nim siedzisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OlsenMZ Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Jak koło tylnie nie ma oporów (tzn nie dotyjka ziemi) jest w powietrzu i wtedy zauważasz powolne obracanie koła które ręka mozna spokojnie zatrzymać to jest ro oczywiście prawidłowe. Ale jeśli moto stoi na ziemi i ciągnie ci do przodu z wyczuwalna siłą to to juz sie kwalifikuje to naprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merfi Opublikowano 3 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Czyli u mnie jest ok sprawdzałem to dzisiaj a biegi nadal zgrzytają na postoju ale chyba nie bede tego rozbierał bo nie wiem czy warto co radzicie koledzy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi