CiasnyBaniak Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Przeleciałem achiwalne posty, wszstkie linki ślepeA na samym google udało mi sie tlyko germańską instrukcje sciągnać. Angielska wystarczy ale polska by była idealna. Jeżlei macie takie miejsca to czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Czolem! http://republika.pl/gs500eFiszki i ksiazki serwisowe.Serwisówka Haynes'a (angielska). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 22 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 To wlasnie ten link m.in który znalazłem wcześniej ALe może tylko mi on nie działa ?Sama strona chodzi- ale nic sie w niej nie otwiera.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Witam,To wlasnie ten link m.in który znalazłem wcześniej ALe może tylko mi on nie działa ?Sama strona chodzi- ale nic sie w niej nie otwiera....No to chyba tylko tobie nie działa... bo mi ona śmiga że aż miło :) ps. chociaż... podstrony się otwierają, ale spróbowałam coś ściągnąć i se ne da, może to jakaś chwilowa awaria pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petereq Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Mam ten sam problem potrzebuje sciagnac to a sie nie da , co jest grane ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolenweider Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 u mnie tez nie idzie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi