Gość Anonymous Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2003 gratulacje!!!tylko sobie czegoś nie zrób :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 10 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2003 Ja jeszcze nie zacząłem bo dopiero kupuje jawe sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puncur Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 (edytowane) Mój komar odpalił za pierwszym razem ;), ale WSK Kubuz już nie :clap: zrobiłem mu przegląd ale jak narzazie nic :biggrin: Edytowane 6 Sierpnia 2007 przez Puncur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fudokan_master Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 (edytowane) Po co odkopujesz stare tematy??Nie umiesz czytać?Przecież ten temat dotyczy sezonu 2003 :biggrin: :clap: ;) Edytowane 6 Sierpnia 2007 przez fudokan_master Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi