Lukass102 Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 A ja nie moge se ściągnąć filmu :D Wyskakuje jakiś błąd, że nazwa niepoprawna albo film został usunięty z serweru... O już działa! No postępy dość znaczne. Pogratulować :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Mi sie bardziej podobała poprzedniawersja (której nawet tu były wstawki) , tam wg mnie muzyka była lepsza... i fajniej wyglądały popisy na "orginale" (jeszcze z błotnikami i normalną lampą) PSAle ja to inny jestem , i niemam motocyklowego gustu muzycznego :)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stesiu Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 facet ten filmik jest genialny,nie wiedzialem ze na WSKe mozna takie rzeczy wyprawiac,ale mnie bylo by szkoda mojej WSKi pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodi Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 filmidło i muza jest git :D :) ;) Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi