Prot Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 http://img3.imageshack.us/my.php?image=dsc...36resize4tt.jpgGdzie Buuuuuureeeeek!!!! Ja chcę Buuuuuuurkaaaaaa !!!! Burek odezwij się ... tęsknię .... KOOOOOOCHAAAAAAAAM CIĘ !!!!!!!! :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Gdzie Buuuuuureeeeek!!!! Ja chcę Buuuuuuurkaaaaaa !!!! Burek odezwij się ... tęsknię .... KOOOOOOCHAAAAAAAAM CIĘ !!!!!!!! Takie deklaracje na oczach całej Polski!!! To się nazywa facet! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ;) :buttrock: :banghead: :twisted: :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Hahaha, dzieki Procik za wsparcie duchowe bo juz sie obawiałem ze o mnie zapomniałes! ;) Miło bedzie na fotach powspominac przyjemne chwile! POzdrawiam @ll :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Miło bedzie na fotach powspominac przyjemne chwile! Taa... ja sobie już powspominałam po fotach co mi pod kołdrą robiłeś :twisted: ;)http://img3.imageshack.us/my.php?image=dsc...59resize5mu.jpgWszystko się wydało... jak za 9 miesięcy się coś pojawi to będę miała dowody :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 19 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Ty Astarte już się tak nie rozmażaj - on tam włożył tylko głowę... ;) (a już chciała chopa-moturzyste wyhaczyć) :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EGON Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Ty Astarte już się tak nie rozmażaj - on tam włożył tylko głowę... ;) (a już chciała chopa-moturzyste wyhaczyć) :mrgreen: taaa, głowe włożył i mu w "bearehannahowych" :buttrock: gaciach utknela :lol: i astarte teraz jakieś wielkie halo robi że niby w ciąży jest......... DO PIEKŁA!! ?? :?: :arrow: :twisted: ps. Dual ! następnym razem łeb w doniczke wsadź :idea: :arrow: :lol: bezpieczniej będzie... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Ty Astarte już się tak nie rozmażaj - on tam włożył tylko głowę... :buttrock: (a już chciała chopa-moturzyste wyhaczyć) :mrgreen: taaa, głowe włożył i mu w "bearehannahowych" :P gaciach utknela :lol: i astarte teraz jakieś wielkie halo robi że niby w ciąży jest......... DO PIEKŁA!! ?? :?: :arrow: :twisted: ps. Dual ! następnym razem łeb w doniczke wsadź :idea: :arrow: :lol: bezpieczniej będzie... :mrgreen:Kurcze... ale żeście koledzy ;) :banghead: Chciałam chopa na alimenty naciągnąć, a tak to nawet piwa nie dostanę... nic nie myślą... nic :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EGON Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Ty Astarte już się tak nie rozmażaj - on tam włożył tylko głowę... :buttrock: (a już chciała chopa-moturzyste wyhaczyć) :mrgreen: taaa, głowe włożył i mu w "bearehannahowych" :P gaciach utknela :lol: i astarte teraz jakieś wielkie halo robi że niby w ciąży jest......... DO PIEKŁA!! ?? :?: :arrow: :twisted: ps. Dual ! następnym razem łeb w doniczke wsadź :idea: :arrow: :lol: bezpieczniej będzie... :mrgreen:Kurcze... ale żeście koledzy ;) :banghead: Chciałam chopa na alimenty naciągnąć, a tak to nawet piwa nie dostanę... nic nie myślą... nic :lol: chciałaś poznać prawdziwy smak goryczy?? :lol: :lol: :arrow: 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Wszystko się wydało... jak za 9 miesięcy się coś pojawi to będę miała dowody Od jęzora ?!?!?!!?! ;) :mrgreen: (Co oni tym dzieciakom w RM opowiadają ?!?! :buttrock: ) Nie wkręcisz mi tak kumpla !!! Jak trzeba będzie zeznam w sądzie , jak było naprawdę. Byłem przy tym ! Słychać było tylko mlaskanie ! :mrgreen: [ Dopisane: 20-01-2006, 00:18 ]... i szelest wełnianych barchanów ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Wszystko się wydało... jak za 9 miesięcy się coś pojawi to będę miała dowody Od jęzora ?!?!?!!?! ;) :mrgreen: (Co oni tym dzieciakom w RM opowiadają ?!?! :buttrock: ) Nie wkręcisz mi tak kumpla !!! Jak trzeba będzie zeznam w sądzie , jak było naprawdę. Byłem przy tym ! Słychać było tylko mlaskanie ! :mrgreen: [ Dopisane: 20-01-2006, 00:18 ]... i szelest wełnianych barchanów !A nie było słychać zgrzytania metalu :twisted: ... bo pas cnoty też miałam na sobie :lol: - pod moimi jakże ślicznymi barchanami :twisted: (trzeba się zabezpieczyć... bo to wie człowiek z kim będzie spał :banghead: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EGON Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Wszystko się wydało... jak za 9 miesięcy się coś pojawi to będę miała dowody Od jęzora ?!?!?!!?! :D :mrgreen: (Co oni tym dzieciakom w RM opowiadają ?!?! ;) ) Nie wkręcisz mi tak kumpla !!! Jak trzeba będzie zeznam w sądzie , jak było naprawdę. Byłem przy tym ! Słychać było tylko mlaskanie ! :mrgreen: [ Dopisane: 20-01-2006, 00:18 ]... i szelest wełnianych barchanów !A nie było słychać zgrzytania metalu :twisted: ... bo pas cnoty też miałam na sobie :lol: - pod moimi jakże ślicznymi barchanami :twisted: (trzeba się zabezpieczyć... bo to wie człowiek z kim będzie spał ;) ) nie sciemniaj!! zadnego pasa cnoty nie było... na dowód tego... hmmm... przeca dual z rana miał wszystkie zęby!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Może tam moje okulary wsysło :?: 8O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Może tam moje okulary wsysło :?: 8OMoże... :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Teee, to może poszujkajmy jeszcze gaśnicy z korytarza 8O Może też się tam znajduje... Niewiadomo czym Dual pomagał sobie (skoro zęby miał całe :mrgreen: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Taaaa okulary poszły jako wytrych a gaśnica... Kończmy temat... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi