Astarte Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 powiadasz cykle hmmm a jakie jeśli to nei tajemnica???Tajemnica... :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 powiadasz cykle hmmm a jakie jeśli to nei tajemnica???Tajemnica... :lol: no tak poczekam z wyjasnieniem do pierwszego połykania napojów wyskokowych wtedy sama wykłaptasz co to ów za tajemnica 8) :buttrock: jerry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 no tak poczekam z wyjasnieniem do pierwszego połykania Ja nie łykam :buttrock: ... sama wykłaptasz co to ów za tajemnicai nie zdradzam tajemnic :twisted: pzdr @starte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 12 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Dobra dość czatu dzieciaki. Na gg się przenieść i tam sprawy sercowe załatwiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Dobra dość czatu dzieciaki. Na gg się przenieść i tam sprawy sercowe załatwiaćPrzepraszam szanownego Pana, pierwszego spamera Rzeczpospolitej, za bezowocne i dziecinne posty w tym jakże poważnym temacie.Moja wina, moja wina... za karę pójdę dzisiaj na striptiz męski cobym nie miała za dobrze i jakieś gołe męskie poślady musiała oglądać :twisted: . Za karę wypiję tam też kilka piw (o tych browcach to tak w dodatku, coby potem nie było, że odchodzę od tematu :buttrock: ). Marazm i apatia :lol: pzdr @starte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Tak więc proszę państwa! :DOd tej pory się ode mnie nie uwolnicie! :twisted: Komp naprawiony, net działający, także ADU DOSTĘPNA 24H/DOBĘ :twisted: :twisted: :twisted: Przechodząc do meritum sprawy......W PGR-owie było pięknie! Rewelacja!!!! I apeluję, co by więcej takich imprezek organizować.Mój PGR-owy weekend troszeczkę się przedłużył ;) A dokładnie o 2 dni we Wrocławiu.Bardzo było miło i sympatycznie zobaczyć znowu Wasze mordki i poznać nowe buziaczki. Dla wszystkich gorące pozdrowienia! Pogoda była prześliczna! Towarzystwo w dechę! I wódka zmrożona jak należy!Sobotnie śmiganie na stoku śni mi się po nocach i już nie mogę się doczekać następnego wypadu! Kulig także był wielką frajdą i nawet mróz nie był nam straszny (a to za sprawą ,,małpeczki" skaczącej z jednych sań na drugie-pychota! ;) ). Ogólnie rzecz biorąc-moherowe berety górą! Chociaż nasze stroje tygryska, króliczka, myszki i barana wzbudziły także niemałą furorę i zainteresowanie! Bawiłam się naprawdę świetnie! Szkoda tylko, że tak krótko to wszystko trwało....... Chociaż tak jak już wyżej wspomniałam-chłopaki zapakowali mnie do samochodu i pojechałam razem z nimi jeszcze do Wrocka, także było mi dane odwiedzić znowu królestwo na Pasteura :P Wielki szacun dla wszystkich! (dobrze' date=' że nie jechałam z tymi pałami w aucie, bo znowu byłaby bania). [/quote']OOOO!!!!!! Dostałam nowe pseudo! :mrgreen: A tak na marginesie-była bania, ale jaka!!!!! Szacun chłopaki! 3macie poziom! :P [ Dopisane: 13-01-2006, 04:08 ]Jak mi PGR da fotki z aparatu to nagram płytki' date=' które będę sprzedawał za ciężki szmal[/quote']Jestem pierwsza w kolejce! :mrgreen: Ps. następnym' date=' razem postaram się wziąć ze sobą zaprzęg to się poszaleje trochę po śniegu na moto [/quote']W przyszłym roku, to może w ogóle zgramy ekipę, jakiś busik i będziemy szarżować na naszych rumakach w terenie w zimowej scenerii. Byłaby rewelacja!!!!!! Nie wiem czy i co straciła w nocy Astarte' date=' ale dnia drugiego ona też przestała drzeć pyska i nawoływać pobozną brać "DO PIEKŁA!!!" [/quote']Wszystko udokumentowane jest na zdjęciach!!! Najpierw Procik a później Dual. Ale co, to zobaczycie, jak Procik wrzuci zdjątka :mrgreen: siostry niewierne - nie będę wskazywac palcem' date=' które to miały na sobie szatańską bieliznę, zwaną przez pogan - STRINGAMI). Uczynki te wołają o pomstę do nieba [/quote']Stryngiiii????? Jakież to przestarzałe określenie! Brrrrrr!!!! :D Nie znasz Astarciu bardziej profesjonalnej nazwy? Podpowiem Ci......zaczyna się na literkę ,,c" :twisted: A tak apropo's-lubię mieć zimne pośladki :mrgreen: bedziesz naszym forumowym poetą / psalmistą' date=' jednym słowem - wieszczem, bo wymyślać to wszystko na poczekaniu to trzeba mieć głowę nie od parady[/quote']W końcu to mój brat! I w dodatku bliźniak! Mishelku-mamusia jest z Ciebie dumna :P [ Dopisane: 13-01-2006, 04:19 ]Przecież cisza nas tu zabije Miro_N! Nie martw się! Ja tej ciszy nadam głos! :mrgreen: :D Nadszedł czas nauki... Tak, tak Mishelku, ucz się ucz, bo nauka to potęgi klucz! :mrgreen: Nie przynieś wstydu rodzinie! No! :) A tak na sam koniec tej krótkiej opowiastki i wspomnień zacytuję kultowe SSIJ!!!!!!!!! :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Przepraszam szanownego Pana' date=' pierwszego spamera Rzeczpospolitej, za bezowocne i dziecinne posty w tym jakże poważnym temacie.Moja wina, moja wina... za karę pójdę dzisiaj na striptiz męski cobym nie miała za dobrze i jakieś gołe męskie poślady musiała oglądać Twisted Evil . Za karę wypiję tam też kilka piw (o tych browcach to tak w dodatku, coby potem nie było, że odchodzę od tematu Wink ). Marazm i apatia Laughing[/quote'] Astarte bravo bravo za czujność i atak na odważnego PGR'a 8) .Tak trzymaj jerry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 13 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Jerry znowu szukasz partnerki życiowej po tym jak dałem Ci ksoza :?: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Jerry znowu szukasz partnerki życiowej po tym jak dałem Ci ksoza :?: :mrgreen: PGR spoko spoko jedą już mam blondynka 0.7L a nie przypominam sobie kiedy odważyłeś się i dałeś mi kosza?? :D ;) jerry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 13 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 A pamiętasz jak dałem Ci w koszu :?: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 A wy cały czas o tym koszu... w jakąś inną grę zespołową byście zagrali :D No nie wiem, powiedzmy w ruskie bierki pod wodą :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Teraz to juz tylko SESYJA (ruska ruletka :lol: ), geometria ANALityczna i sporadyczne linie rownoległe :evil2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Od tej pory się ode mnie nie uwolnicie! Komp naprawiony, net działający, także ADU DOSTĘPNA 24H/DOBĘNo w końcu Adu coś porządnego będziesz robić a nie w babskich c.... po pensjonacie ganiać - Ty przebierańcu :mrgreen: Najpierw Procik a później DualPrzepraszam czy ja o czymś nie wiem ;) Jak zwykle gdy piję to mnie najciekawsze rzeczy omijają ;) :D Teraz to juz tylko SESYJA (ruska ruletka :lol: ), geometria ANALityczna i sporadyczne linie rownoległe :evil2:Zimer czy my przypadkiem razem nie studiujemy :?: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Najpierw Procik a później DualPrzepraszam czy ja o czymś nie wiem Jak zwykle gdy piję to mnie najciekawsze rzeczy omijają Przepraszam... oni to zrobili gdy ja słodko spałam :D ... nie miałam na to żadnego wpływu (czyt. nie pomagałam im... PRAWIE :twisted: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zimer czy my przypadkiem razem nie studiujemyChyba nie.. mi nic o tym nie wiadomo :D Ale zapewne robimy to w ten sam sposób :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi