Kaśka Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Właścicielce pensjonatu PGR powiedział, że przyjeżdżają bardzo sympatyczni studenci na imprezę szachową :mrgreen: ;) :split: :arrow: ;) [ Dopisane: 22-12-2005, 10:58 ]Zapomniałam dodać, że bardzo spokojni :mrgreen: W razie czego na przywitanie z właścicielką - Burka i Astarte zamknie się w bagażniku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 W razie czego na przywitanie z właścicielką - Burka i Astarte zamknie się w bagażnikuA to one jadą ?!?!?!?!?! :) łożesz ... nie doczytałem :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 W razie czego na przywitanie z właścicielką - Burka i Astarte zamknie się w bagażnikueee... a to bedziemy w stanie sie przywitac :?: :roll: To moze kierowca na delegacje pojdzie :twisted: pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Ja Wam powiem jedno... Będziemy tam ostatni raz i to nie jest wróżba tylko wynikające ze zlotowego doświadczenia i obadania listy uczestników wnioski... Jesli pojedziemy PKP to szczerze wątpie, że w Katowicach przesiądziemy się do odpowiedniego pociągu... :) Ale zawsze można popić gdzieś koło Przemyśla :mrgreen: Jeśli pojedziemy BUS-em to trzeba na miejscu zamowic kogoś kto będzie wyciągał zwłoki.Jeśli pojedziemy Tolodzikiem i Asraką II to będzie dówch kierowców któzy będą we dwójke po kolei wyciągać zwłoki. Tak czy siak łojmy w trupa byleby tylko beretów nie pogubić bo pani właścicielka jest uprzedzona ze to zjazd moherów i bez beretki jest zobowiązana nie wpuszczać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMDe Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Jo kciał powiedzieć, że zapomnieliście chopki o wysłanniku Radia MaRyja na zlocie (proszę o uwzględnienie go w liście)! Jak wróce, zdam relacje o. Rydzykowi z tego czy bawiliśmy się w duchu poszanowania jego wytycznych do organizowania zlotów motoświrusów! Moher, flaszka i do przodu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 No i ...pięknie jeszcze jeden z Wrocka ... autokar trza załatwiać ... chyba, że ... Mi ... Mi... Mi .... Mishelku- Słoneczko, a jak tam Twój status własności ... tego bordo-buraczkowego cudeńka ? :mrgreen: Nie powiemy nikomu ... wiesz co Dziadzia ma na myśli ? Jesteś trzeci niepijący !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 W razie czego na przywitanie z właścicielką - Burka i Astarte zamknie się w bagażniku :)Ale my będziemy grzeczne... (jak zawsze :twisted: ) zobowiązuję sie do dotrzymania kroku moherowej bandzie, do spokojnego spędzenia pierwszego tygodnia nowego roku, do miłej i kulturalnej zabawy, do niezapomnianych przeżyć z groopą południe (południowy-zachód), do picia w wystarczających ilościach i do oszczędzania sił na Rybnik Spring Party ;) (to ostatnie będzie trudne :? w ogóle każdy punkt będzie trudny). Ładne mam postanowienia noworoczne ;) (sama jestem z siebie dumna). ps. a co do autokaru... to nie jest głupi pomysł. Jedzie 14 osób, można by wynając jakiegoś busa na taką ilośc. Ciekawe tylko ile to wyjdzie na osobę. pzdr @starte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMDe Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Wynajęcie busa na dzień' date=' powyżej 300 km - 1,30 zł/km + ewentualne postojowe 20 zł/godz.[/quote'] Ale to w jedną stronę, a wrócić jak? :) W PKP jeszcze nie jesteśmy spaleni? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Słuszna uwaga - jeszcze :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 W razie czego na przywitanie z właścicielką - Burka i Astarte zamknie się w bagażniku :)Ale my będziemy grzeczne... (jak zawsze :twisted: ) Astarte, dokładnie tak jak napisałaś :twisted: :lol: A te postanowienia to dobre, już widzę jak Ci się je udaje w życie wprowadzić :lol: Jak tak czytam Wasze plany na transport to się zastanawiam czy będziecie jeszcze w stanie mnie rozpoznać jak do Goorki dojedziecie :lol: Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Takiego ryja to nima nawet w Laponii Burek spoko damy rade z tym nie bedzie problemu (no dobra ryj jak ryj ale wystarczy ze sie zasmiejesz lub rozpoznasz astarte w tlumie i juz wiadome jaki bedzie tekst... Do piwa!! czy jakos tak :?: :? :arrow: :) :mrgreen: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 juz wiadome jaki bedzie tekst... Do piwa!! Chłopie ty już nie przesadzaj... przeca my tam nie jedziemy pić :? Tylko ukulturalniać się w towarzystwie światłych i uczonych osób' date=' które już nie jedno w życiu widziały i oświecą nas swoją mądrością życiową :twisted: No dobra... może kropelkę sobie chlapniemy :oops: ps. a tak w ogóle to wszystkiego najlepszego na święta, to specjalnie dla was dziewczyny: http://www.pooh.priv.pl/tmp/mikolaj.gif pzdr @starte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Astarte uspokój się bo Cie zbanuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Astarte uspokój się bo Cie zbanuje :)Zawsze marzyłam o ban(an)ie od ciebie :twisted: Czyli kiedy... ;) pzdr @starte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 teraz nie bedzie juz do Pgra pokaz dupe tylko pokaz banana :)sie chlopak zawstydzi nam :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi