PGR Opublikowano 21 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 To ile nas w końcu jest na tego ZLOTA :lol: hehe :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Wysłany: Wczoraj' date=' o 16:03 Temat postu: Dobra Ziomy - ..::PGR Treffen 2005::.. PGrku -Nierobku może uaktualnisz listę uczestników ? Bo coś mi się wydaje, że tylko spamowaniem się zajmujesz ?[/quote']pytałem o to dwie strony temu ... że tak przypomnę ... przy okazji zamawiania moherowych beretów zlotowych. I popraw 2005 na 2006 w temacie kawalerze, bo już nie damy rady w tym roku się spotkać w tak szanownym gronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Hhhehehe no fakt fakt... Ty skarbnnik wiesz juz ile nas bedzie :?: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 a ja tak nieśmiało zapytam jaki skład z Tierdzy Wrocław wyrusza??jerry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Twierdza Wrocław w składzie 1 PGR (vel Pidżi) 2 Cotlet (vel ręka)3 Mishel (vel Leszczyński)4 Bejz (vel Pasza)5 Prot (vel Dziadzia)6 Kaśka (vel Babcia)7. Mario ( vel ministrant)8. Kaka (vel Mojaja)9. Astarte (vel Do Pieekła!!!)10 Jerry (vel skarpetki 2006)11 Konik (vel Krówka z łaciatego) 12 Greg (vel Wawel)13 Swirus (vel Embrion) ;) ;) ;) :arrow: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Ot... młodzież w świecie bywała, to i kultury nabrała ... od siebie zaczął wymieniać, białogłowy w końcówce zostawiwszy ... Nieśmiało przypomnę Waści: [ Dopisane: Piątek Grudzień 09' date= 2005 6:58 pm ] 1. JA (PGR) 2. Cotlet 3. Mishel 4. Bejz 5. Amazonka (Burek) 6. Astarte 7. Prot 8. Kaśka 9. Mario 10. Kaka(mojaja) 11. Schpakoo 12. Bronx (x2?) 13. Egon 14. MarianKa 15. Zimer 16. Michał (x???) 17. Pipcyk (x2?) 18. Domino 19. Piękny 20. Ganczar 21. Browarny (byłbym zapomniał ) 22. AdamWo (x2)Coś Ci się dzielny Kawalerze w Twej zacnej głowie stało ... o innych siostrach a braciach zapominasz. Wstyd i hańba ... ;) [ Dopisane: 21-12-2005, 20:22 ]To k...a która lista w końcu PGRku jest aktualna ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Te Prot a czytac ze zrozumieniem to juz w tym kolchozie nie uczyli :?: Wypisałem liste atakująca z Twierdzy Wrocław :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Jam jade a ch...j trza spalic im wszystkie dzwonki i nie tylko aby sobie nie mysleli!!!!!NIE MOZNA TERAZ PALIC GUM TO CO INNEGO PALIMY!!!GREG ODASMARIO NIKE SREEBOKAKANOGASPRANDIDo boju dresiarze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 I Cot-lonsdale-t pasuje do Was jak ulał :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Heja.Ostatnio bylem taki troche jeszcze niepewny ale teraz mowie otwarcie: JADE na Treffen :) Nie wiem jeszcze skad kase wezme ale niech sie dzieje co chce - nie przepuszcze tej biby ;) :twisted: Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 KOnik - szacun jak BYK :!: :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Te Prot a czytac ze zrozumieniem to juz w tym kolchozie nie uczyli Wypisałem liste atakująca z Twierdzy WrocławBaaardzo interesujące ... To jeszcze nam napisz' date=' kto jedzie z Inowrocławskiej, kto z Pasteura, kto jedzie z Sępolna, a kto z Krzyków czy z Biskupina. Potrzebne mi to będzie do statystyk. W d...pę se wsadź taką listę ! Rób porządnie bez symptomów dyskryminacji regionalnych, OOOKEEEJ ??? I dzisiaj ma być ładna lista wszystkich potencjalnych uczestników w kolorowej ramce. Jak nie wiesz jak, to zadzwoń do Kaśki, ona była na tej lekcji to wie, jak to się robi. :mrgreen: [ [i']Dopisane: 22-12-2005, 08:33[/i] ]Albo opier...ol skarbnika, że się ociąga :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Jak nie wiesz jak' date=' to zadzwoń do Kaśki[/quote']No tak Qrna a Kaśka z racji wieku :oops: i doświadczenia :) to wszystko wie :mrgreen: Moi drodzy nieśmiało :? chciałabym powiedzieć, że pan z salonu VW obiecał, że bus będzie zrobiony na początku roku ;) Natomiast musimy mieć plan "B" bo znając życie może się to troszkę przeciągnąć ;) Kontroluję sprawę i w razie 100% informacji dam znać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Plan B to zapodał Mario cyt.: " PKP RULES", ale z doświadczenia wiem, że to się skończy Sądem Grodzkim, albo atakiem Specnazu na wagon.Więc pozostaje nam pomysł pierwotny Seacicho+Opel-Sropel-Turbo-Korbo i biedny Cotlet wciśnięty z tyłu na środkowym siedzeniu... (sorry Cotlet, przeprowadziliśmy badania antropologiczne i wyszło, że masz najkrótsze nogi ;) )P.S. PGR dawaj na PW do Mishela i ustal kwestię Mishelowej :mrgreen:, to będzie pierwszy przypadek, kiedy jedna z Waszych gwiazd zna całą zgraję Wyjątkowo Sympatycznych Motocyklistów :lol: Można ją zabrać, w końcu łoji, jak nasz, zakąsza jak nasz, a że nie chłop ? A miejsca przeca nie potrzebuje osobnego, co nie Mishel ? :mrgreen: :) :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Twierdza Wrocław w składzie 1 PGR (vel Pidżi) 2 Cotlet (vel ręka)3 Mishel (vel Leszczyński)4 Bejz (vel Pasza)5 Prot (vel Dziadzia)6 Kaśka (vel Babcia)7. Mario ( vel ministrant)8. Kaka (vel Mojaja)9. Astarte (vel Do Pieekła!!!)10 Jerry (vel skarpetki 2006)11 Konik (vel Krówka z łaciatego) 12 Greg (vel Wawel)13 Swirus (vel Embrion) :) ;) ;) :arrow: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Oj to dwa busy muszą być inaczej nie da rady ;):D. Mario nie masz wyjścia zaczynaj już negocjować termin i się nie wymiguj. Inna opcja to chyba jazda PKP ale to będzie dramat ba na pierwszej możliwej stacji SOK'ści nas wyprowadzą ;)sam Wrocław 13 szt PGR czy dobrze przemyślałeś i czy już uprzedziłeś właścicielkę / la pensjonatu to jedzie hehehejerry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi