PGR Opublikowano 21 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 To chyba gej albo pedał jakiś - pi**a jezdzic nie umi co za baran...Założę sie, że wjechał do rowu bo mu Super Babcia w Moherowych stringach wyskoczyła na jezdnie bo jej ciapek nie wytrzymal Radia z Ryjem i spier**ał przed nia... ;) ;) Goscia trza zapisac do bereciarni niech placi skladki na maybacha do konca sowjego Zaranego zycia... zje*ał nam busa.... ale my sie nie damy jak cos to se wagon z PKP zaje---my i bedziemy ciagnac Astra ( bo słuzbowa to wszedzie wjedzie) ;) ;) ;) ;) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Kaśka tak między nami diabełkami widzę że avatar zmieniłaś A to Dziadzia mi takiego ładnego avatarka zrobił UWAGA UWAGABardzo mi przykro ;) ale z wyjazdu busem nic nie będzie :? Właśnie kolega zaliczył rowa i auto nie nadaje się do jazdy ;) a do czasu wyjazdu nie zostanie zrobiony :-x Natomiast moja wcześniejsza propozycja jest nadal aktualna. Jadę osobówką czyli mogę wziąć do siebie 4 osoby :roll: mam nadzieję' date=' że pojedzie też Mario i Jerry i problem byłby z głowy.[/quote'] Kaśka ja sie tu czaje do kogo się dokleić żeby kierowcą nie być a po Twoim poście cały misterny plan w pi..... wylądował.jerryPS. Mario jush teraz się nie wymigasz pucuj busa żeby brudas nie był bo wstyd będzie takim zajechać do Goorki ;) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 k...wa po tym poście Kaśki poszedłem bagażnik w Toledziaku szykować... patrzę a tu jakieś mrożone jagody :mrgreen: latem, jak jechałem nad morze to kupiłem... łożesz ... skleroza nie boli ... dobrze, że bus rowa zaliczył bo na wiosnę Toledziak by spleśniał ... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Te... se malucha kup jak bagażnika od wakacji nie używałeś.... Jagody se kupił je*ny :lol: :mrgreen: :arrow: ;) :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 hmmm tak se mysle.... po co zmuszac kogos do nie picia (mam siebie na mysli) Moze lepiej wpakowac sie w PKP i problem zglowy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Mario wez ino busa kierowce juz mamy... prawda mishelku :?: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Jagody se kupił je*nyA co korzonki miałem kupić ? Nie znałem Was jeszcze wtedy :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 hmmm tak se mysle.... po co zmuszac kogos do nie picia (mam siebie na mysli) Moze lepiej wpakowac sie w PKP i problem zglowy.... Mario coś taki spanikowany?? Busa nei spalimy a PKP nie damy rade jesio się pogubimy :split: ;) nie marudź składkę zrobimy moge nawet być skarbnikiem jerry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 qrna jakbys sie zatrzymał koło cysterny ukrainskiej i wziął baniak to bym zrozumiał (tyko, że wtedy na pewno nie znalazłbys go nietknietego po 4 miechach) :mrgreen: Co za naród wszyscy łoją ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 wy tu sie nie madrujecie... bo lepki bede strzelal wszytkim jak leci..... z busme pogadam z szefem bo to nie moje 4 kolka zoabczy sie ... ale mogie byc problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 wy tu sie nie madrujecie... bo lepki bede strzelal wszytkim jak leci..... z busme pogadam z szefem bo to nie moje 4 kolka zoabczy sie ... ale mogie byc problemjak chcesz może delegacja pomaszerować z szefem gadać w postaci np. Astarte - każdego przekonao Buku nie wspomne heheha jak pojdą we dwie to busa siłą odiorą hehehjerry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Ty cwaniak dajesz 30 a reszta piątaka... :mrgreen: wdzieliscie :?: Buntuje sie trampkorz, jeszcze pewnie beretki nie bedzie chciał ubrac dezerter czy kolaborant :?: ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 bo lepki bede strzelal wszytkim jak leciMario przejęzyczyłeś się ;) nie "lepki" - tylko "nalewki" będziesz strzelał ze wszystkimi jak leci: Nalewka Babuni, Nalewka Teściowej, Nalewka PGR-a, Pasteurkowa Nalewka itd., itd. :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Nalewka PGRa :?: Hmmm... to już powiało hardcorem ;) :mrgreen: [ Dopisane: Środa Grudzień 21, 2005 5:38 pm ]moze nalewka z PGRa :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 ulewka PGR-a :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi