Prot Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 hehehe na tym lodzie ? Widać kawalerze, że dawno nie jechałeś autobahną ... ostatnio w poniedziałek pędziłem 55 km/h ... więc zapomnij o wyścigach. A poza tym nie strasz pozostałych potencjalnych kierowców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 hmmm nie chce marudzic ale moj bangbus jest tylko 5 osobowy :/ a w zwiazku z jeg :roll: o pojemnoscia spali troszku p.s. ,moge miec problem z wyszarpaniem busa na weekend ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 spoko spoko damy rade jechales 55 bo myslales ze masz licznik w milach :lol: ;) :mrgreen: Co to alkohol robi z ludzmi 8) [ Dopisane: Środa Grudzień 21, 2005 2:01 pm ]Mario to tak jak napisałes nei marudz ino dokladaj foteliki dziecięce z tyłu Jerry będzie miał adekwatna miejscówe :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 PGR - Robimy tak ... pakujemy się całą ekipą do Maria i stawiamy ultimatum: albo będzie bus na weekend, albo zaczynamy imprezować. Trza tylko duet Astarte-Burek ściągnąć (a wcześniej napoić) i Brodę do kąsania :mrgreen: Mario ! Czy te argumenty działają na Twą wyobraźnię ? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 hmmm nie chce marudzic ale moj bangbus jest tylko 5 osobowy :/ a w zwiazku z jeg :roll: o pojemnoscia spali troszku p.s. ' date='moge miec problem z wyszarpaniem busa na weekend ;)[/quote'] Mario marudzisz jak zawsze 8) 8) Zrzutę robimy i nie ważne spalanie ważne sączyny odważne a ta wyprawa do takowych się zalicza. Zbieramy skład na wyprawę. Zakupimy co nie co i bedzie wesoły bus. Z jak wcześniej uzgodnisz, że go potrzebujesz to napewno wyszarpiesz - WYSTARCZY TYLKO CHCIEĆ.jerry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Mario Mario mario... i wszyscy skandują ewrybady Mario Mario Mario :mrgreen: ;) [ Dopisane: Środa Grudzień 21, 2005 2:21 pm ]PeeS: Zdejmijcie mi tą mikosrajową czapkę z emotów JA CHCE KURNA BERET :!: ;) ;) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 hmmmm wyprowadzilem sie juz .. nie miszkam we wrocku ... nie szukajcie mniee...nawet nr telefonu zmienilem :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 i rozmiar buta 8) jest świnia jest ja się pytam piękni kawalerowie... co z nim robimy :?: NA STOS CHAMA :?: :mrgreen: ;) ;) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 hmmmm wyprowadzilem sie juz .. nie miszkam we wrocku ... nie szukajcie mniee...nawet nr telefonu zmienilem :twisted:jush teraz za późno i tak Cie wytropimy :lol: :lol: :lol: nie wiedzę inaczej możesz już szykować się na popijawę w miłym gronie kilku troli hehehjerry PS. a nr fakt zmieniłeś teraz trzeba dodać 071 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Mario ... Ze zjebami masz do czynienia ... Po trzeciej godzinie imprezowania w dotychczasowym miejscu zakwaterowania dostaniemy namiary na Ciebie... a może szybciej ... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Kaśka tak między nami diabełkami widzę że avatar zmieniłaś A to Dziadzia mi takiego ładnego avatarka zrobił UWAGA UWAGABardzo mi przykro ;) ale z wyjazdu busem nic nie będzie :? Właśnie kolega zaliczył rowa i auto nie nadaje się do jazdy ;) a do czasu wyjazdu nie zostanie zrobiony :-x Natomiast moja wcześniejsza propozycja jest nadal aktualna. Jadę osobówką czyli mogę wziąć do siebie 4 osoby :roll: mam nadzieję, że pojedzie też Mario i Jerry i problem byłby z głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Widze znowu burza... i to poniekad z mojego powodu :mrgreen:Dzieki Prot za info ;) Dzieki wszystkim za odzew. Ale prosze wstrzymajcie sie z zalatwianiem jeszcze z 2 dni bo niestety dzis rano moj wyjazd stanal pod znakiem zapytania - tak sie kurfa zlozylo ze w ten weekend oddaje projekt i nie wiem czy uda sie to zalatwic na odleglosc ;)Ale dzieki chlopaki i tak. Dajcie mi tylko max. 2 dniPozdroKonik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 ze w ten weekend oddaje projekt i nie wiem czy uda sie to zalatwic na odleglosc Konik nie rób problemów :mrgreen: w ten weekend mam zaliczenia 2 projektów, 1 laboratorium i 1 egzamin ale co się nie robi dla ;) :split: ;) ..... przesympatycznych, kochanych itd. itp. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 ze w ten weekend oddaje projekt i nie wiem czy uda sie to zalatwic na odleglosc Konik nie rób problemów :mrgreen: w ten weekend mam zaliczenia 2 projektów' date=' 1 laboratorium i 1 egzamin ale co się nie robi dla ;) :split: ;) ..... przesympatycznych, kochanych itd. itp. :mrgreen:[/quote']Lepiej bym tego nie ujal ;) Wlasnie jestem na etapie zalatwiania sprawy ale wyglada na to ze jak przez swieta przysiedze nad tym to damy rade ;) Czyli ja poprosze zeby mnie wpisac na liste ;) i umiescic z ekipa w bang-busie czy innym tam wynalazku ;)Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Właśnie kolega zaliczył rowamytego ? :mrgreen: Tak to jest jak się gejom daje busa przeznaczonego na PGR Treffen ;) Do tej pory byłem za paradą równości, za to co zrobił już nie ! :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi