Skocz do zawartości

..::PGR Treffen 2006::.. 7-8 stycznia. Już PO...

PGR
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

spoko spoko damy rade jechales 55 bo myslales ze masz licznik w milach :lol: ;) :mrgreen: Co to alkohol robi z ludzmi 8)

[ Dopisane: Środa Grudzień 21, 2005 2:01 pm ]

Mario to tak jak napisałes nei marudz ino dokladaj foteliki dziecięce z tyłu Jerry będzie miał adekwatna miejscówe :mrgreen:

PGR - Robimy tak ... pakujemy się całą ekipą do Maria i stawiamy ultimatum: albo będzie bus na weekend, albo zaczynamy imprezować. Trza tylko duet Astarte-Burek ściągnąć (a wcześniej napoić) i Brodę do kąsania :mrgreen:

Mario ! Czy te argumenty działają na Twą wyobraźnię ? :mrgreen:

hmmm nie chce marudzic ale moj bangbus jest tylko 5 osobowy :/ a w zwiazku z jeg :roll: o pojemnoscia spali troszku

p.s. ' date='moge miec problem z wyszarpaniem busa na weekend ;)[/quote']

Mario marudzisz jak zawsze 8) 8) Zrzutę robimy i nie ważne spalanie ważne sączyny odważne a ta wyprawa do takowych się zalicza. Zbieramy skład na wyprawę. Zakupimy co nie co i bedzie wesoły bus. Z jak wcześniej uzgodnisz, że go potrzebujesz to napewno wyszarpiesz - WYSTARCZY TYLKO CHCIEĆ.

jerry

Mario Mario mario... i wszyscy skandują ewrybady Mario Mario Mario :mrgreen: ;)

[ Dopisane: Środa Grudzień 21, 2005 2:21 pm ]

PeeS: Zdejmijcie mi tą mikosrajową czapkę z emotów JA CHCE KURNA BERET :!: ;) ;) ;)

hmmmm

wyprowadzilem sie juz .. nie miszkam we wrocku ... nie szukajcie mniee...

nawet nr telefonu zmienilem :twisted:

jush teraz za późno i tak Cie wytropimy :lol: :lol: :lol: nie wiedzę inaczej możesz już szykować się na popijawę w miłym gronie kilku troli heheh

jerry

PS. a nr fakt zmieniłeś teraz trzeba dodać 071 ;)

Kaśka tak między nami diabełkami widzę że avatar zmieniłaś

A to Dziadzia mi takiego ładnego avatarka zrobił

UWAGA UWAGA

Bardzo mi przykro ;) ale z wyjazdu busem nic nie będzie :?

Właśnie kolega zaliczył rowa i auto nie nadaje się do jazdy ;) a do czasu wyjazdu nie zostanie zrobiony :-x

Natomiast moja wcześniejsza propozycja jest nadal aktualna. Jadę osobówką czyli mogę wziąć do siebie 4 osoby :roll: mam nadzieję, że pojedzie też Mario i Jerry i problem byłby z głowy.

Widze znowu burza... i to poniekad z mojego powodu :mrgreen:

Dzieki Prot za info ;) Dzieki wszystkim za odzew. Ale prosze wstrzymajcie sie z zalatwianiem jeszcze z 2 dni bo niestety dzis rano moj wyjazd stanal pod znakiem zapytania - tak sie kurfa zlozylo ze w ten weekend oddaje projekt i nie wiem czy uda sie to zalatwic na odleglosc ;)

Ale dzieki chlopaki i tak. Dajcie mi tylko max. 2 dni

Pozdro

Konik

ze w ten weekend oddaje projekt i nie wiem czy uda sie to zalatwic na odleglosc

Konik nie rób problemów :mrgreen: w ten weekend mam zaliczenia 2 projektów, 1 laboratorium i 1 egzamin ale co się nie robi dla ;) :split: ;) ..... przesympatycznych, kochanych itd. itp. :mrgreen:

ze w ten weekend oddaje projekt i nie wiem czy uda sie to zalatwic na odleglosc

Konik nie rób problemów :mrgreen: w ten weekend mam zaliczenia 2 projektów' date=' 1 laboratorium i 1 egzamin ale co się nie robi dla ;) :split: ;) ..... przesympatycznych, kochanych itd. itp. :mrgreen:[/quote']

Lepiej bym tego nie ujal ;) Wlasnie jestem na etapie zalatwiania sprawy ale wyglada na to ze jak przez swieta przysiedze nad tym to damy rade ;)

Czyli ja poprosze zeby mnie wpisac na liste ;) i umiescic z ekipa w bang-busie czy innym tam wynalazku ;)

Pozdro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...