bronx Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 no ladnie :) tylka ja bez sniadania... albo z jeszcze sie zastanowie :)podaj jakis ne konta by kase wplacic :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 pod koniec stycznia byłoby chyba lepiej, skołuje się ekipę, bang-busa i zajedziemy z ekipa jak onegdaj.Po Sylwestrze, jak sugeruje Michał to i ja bym się pisał.na to miły PGR - odPiSuje: obiecałem i tak będzie Co PGR Treffen, kiedy 29 grudnia, gdzie GoorkaZ kim ja muszę na imprezki łazić :) :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Dajcie znac kto reflektuje możliwie szybko... [ Dopisane: Środa Listopad 23, 2005 1:44 pm ]Jesli nie zbierze sie odpowiednia ilosc osob to zarzucam temat i już do niego nie wracam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Q.... pisc !!! tyle ludzi chcialo w grudniu pgrek zalatwil i tera co cichosza...!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Ja bym sie pisał :)Ile ludzi potrzeba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Zimer wez ze soba panienka bahame :) jeszcze pare innych i jademy :) Pgr ja moze bede 2 sztuki , o ile moja nie bedzie miala wtedy fuchy w spitalu... napisz kochasiu ile chopa i dzilsek trza :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Ja to bym sie chetnie na tego busa zalapał jak ostatnio z Michałem!Termin przed nowym rokiem, dla mnie bedzie trudny, bo nie mam urlopu juz. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Dobra to ja też w to wbijam. Odmawiam rezerwacje w takim razie i kończę temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Qwa czekaj pgr z dzien dwa !!! ci teraz co pisze za na styczen zaraz napisz ze lepiej w grudnia , albo zas na opak ... wez no chopie zaczekaj 2 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 ja się piszę, ale na styczeń :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy&margoth Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Moja żona stoi w garażu i raczej napewno mnie puści na imprezkę PGRkową! Mnie termin raczej pasuje, choc nie wiem jak bedzie w pracy bo nie mam juz urlopu.Ale pisze sie na imprezkę!Czy bedzie bus z wawy? Pozdrawiamja fajna żona jezdem i mam fajnego męża to możemy dołączyć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 27 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Ok dzwonie do kobity i przenosze na pierwszy weekend tj. 7-8 styczeń. Znowu będzie namieszane ale trudno poświęce się dla Was :twisted: Margo loozik 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 :-D :-D :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 27 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Co za spamer :| :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 No to Robaczku pamiętaj o mnie podwójnie, ok ? :twisted: To mój ulubiony styczniowy termin :) ja fajna żona jezdem i mam fajnego męża to możemy dołączyć??Może byś odpowiedział' date=' co ? Wykształcenie w końcu zobowiązuje, [b']co nie ? [/b] :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi