kostekh Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Witam wszystkich jeżdżących. Urwała mi się linka od prędkościomierza - odkręciłem nakrętkę przy kole i ją wyjąłem, ale mam problem z założeniem nowej - nie wiem jak mocowana jest ona od strony zegara. Za wszelkie porady z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazirro Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 cześć. do zegara też jest przykręcana podobnie jak przy kole ale tam jest plastikowa nakrętka. Prawdopodobnie musisz rozkrecic góre i wyjąć resztki linki z tamtej strony. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohen Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 dokładnie, musisz wyciągnąć licznik i odkręcić tą plastikową nakrętke, wtedy zejdzie ci pancerz od linki. A gdy już go ściagniesz, to resztki linki masz na wierzchu Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostekh Opublikowano 21 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Dzięki za poradę - zobaczę, czy uda mi się wyjąć zegar. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi