lobo Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 heehe, fajne fotki chłopaki trzaskacie :) dzięki za wypad 8) do następnego razu... pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Witam my również z niewątpliwym pechowcem tego wyjazdu po około 7 godz. dotarliśmy wreszcie do 100-licy :) ja na dwóch kołach a Kriters z wiadomych przyczyn na kilku kółkach więcej..... , z lekkim " kacem "..ale na szczęscie w jednym i w miarę dobrze funkcjonującym kawałku.. 8) po pierwsze primo " duży plus " dla naszej wspaniałej policji, która w prawie 5 godz. !!! nie dała rady dojchać na miejsce zdarzenia :( :crossy: -normalnie nóź sie w kieszeni otwiera..... :evil: i warto tu wspomnieć, że zgłoszenie było o wypadku z udziałem motocyklisty :!: :!: a nie o zwykłej kolizji ale widać to dla nich jeden...... w imieniu poszkodowanego wielkie dzięki , że wszyscy wróciliście :) :lapagora: i za liczne słowa otuchy dla biedaka :) :) pees. miło było was poznać i mam nadzieję do następnego razu :-) Pozdro dla wszystkich pees2. no i kilka fotek poniżej i jeszcze extra bonus - tej jesieni takie oto spodnie będą trendy :-) a jeszcze zdjęcie z dzisiejszego ranka ;) - jak widać Kriters czuje się dobrze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Darek masz mojego maila w profilu :)Turek nasz powrót rozumie się "sam przez się" :lapagora: Do przyszłego sezonu Kriters sprzęt poskłada no i "kac" minie :) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Zdjęcia wyśle wszystkim jutro bo po moim łączu (pozdrowienia dla TPSA :) ) w domu to mogę wam jedynie jaki kawal wysłać. A chciałem puścić je bez kompresji.Pozdrowienia dla wszystkich i jeszcze raz podziękowania za wypad i to że nie odjechaliście mi za daleko. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Jak trasa Rysiek ?Mówiłem ,że asfalcik spoko pewnie ze spoko lecialem nia jakies 2 lata temu do modlina byla przerazajaca- teraz kulturka.PS - z tego wszystkiego zablokowalem swoje konto (ma sie talent)- dzieki SHREK- juz wszystko OK. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 juz wszystko OK. fotki juz wyslalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Dzięki wszystkim za wsparcie , ja cały i żywy ... z motocyklem też nie jest źle do wiosny wszystko się zagoi :D A tutaj krótki opis mojej gleby..... nie ma żartów... http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...p=434987#434987 ahhh tylko teraz jak patrze na moją R6 jak pięknie wyglądała przed glęba serce mnie boli,,, za rok na wiosne będzię taka sama :twisted: , nie ma innej opcji.... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 No to Kriters aby do wiosny :lapagora: Patrząc na fotki jeszcze z Bankowego Twój moto faktycznie bił po oczach :-) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi