Peezle Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Witam!Jestem na etapie składania chopperka i powoli jakoś idzie (głównie o kase chodzi :-) ) ale mam pytanie do wyjadaczy w tej branży.Mam okazję kupić silnik H&L 127" prawie nowy (jeszcze mnie stać :-) ) co powiecie o nim?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 sam piszesz prawie nowy więc w sumie sobie odpowiedziałeśwymaga nakładów finansowych :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peezle Opublikowano 18 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 MOże źle się wyraziłem nie pytam o ilość możliwych awarii teraz lecz co sądzicie ogólnie o jego osiągach, parametrach, w porównaniu do ceny, o opłacalności jego kupna itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Duży silnik V2 czego więcej chcieć od życia.No fakt taniej było by zaszczepić w ramie silnik Evo w standardzie, tzn łatwiej dostępne i tańsze czesci – tak mi się wydaje Właśnie szukałem tego silnika na eBay-u i niestety nie znalazłem ani jednej sztuki 8O tylko jeden motocykl z tym silnikiem Ja chyba bym wolał kupić standardowe Evo i ewentualnie za jakiś czas przerobić silnik na większą pojemność. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi