eloelo Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Oj dobra juz miliard razy mu kazdy tlumaczyl ze 125 wystarczy... ale wie swoje spoko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 15 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Oj chlopaki to moje "cos" ma ok 35-40 kM i ma dosc spora zebatke wiec niech sobie mnie objedzie nawet motorynka mnie to nie interesuje:) Chcem cos czego dlugo nie zmienie a jak bedzie za mocny to sprzedam,wszystko trzeba sprawdzac samemu i uczyc sie na wlasnych bledach.A 125 nie chcem i nie kupie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Kupisz crossa to w 2 H cały bak wachy idzie(8l) na 20l paliwa 1 litr oleju olej z 40zł.Klocki idą w szybkim tempie.Olej co 10-15H wymieniac tzreba,opony i reszta pierdół,łożyska.Nie mówiąc już o tłoku który jest kosztowny.Niestety cross to nie enduro utrzymanie crossa jest bardzo drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 15 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Wiem ,wiem juz sie nasluchalem i naczytalem a ile lac oleju tak na marginesie bo daje 1:40??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 a ile lac oleju tak na marginesie bo daje 1:40???Ja daje Crce tak 1:40-38. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 15 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 a temu mojemu "sprzetowi" :/ tez tak dawac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi