Empire Opublikowano 3 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 4306 juz... i przybędzie^^ ale pomysl nie jest zly :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 silnik odzutowy w moto ma nawet jaki aktor badz komik w usa, widzialem na MTV Cribs :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guti Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 To prawda jest zrobiony motocykl z silnikiem odrzutowym (na dodatek produkowany seryjnie na zamówienie). Na Discovery był o tym program . Cena 180.000 USD .Wdł mnie ten odrzutowiec robi o wiele wieksze wrażenie niż ten prosiak . Wiekszy majstersztyk i w ogóle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekpa Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 A moze zrzucimy sie wszyscy na ta maszyne, kupimy i bedziemy testowac Jest nas na forum 4305. Tym samym na osobę wychodzi 31,35 PLN Kupujemy? a jak będziemy dzielić terminy? , ja rezerwuję sobie pierwszy tydzień sierpnia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 a jak będziemy dzielić terminy? , ja rezerwuję sobie pierwszy tydzień sierpnia ;) Na każdego wypada średnio po 2 godziny. Twoje będą z wtorku na środę od 23 do 1 rano :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guti Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 dychę dam :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi