PGR Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Z byłych PGR Jakiś problem, aluzja :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shalashaska Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Z byłych PGR Jakiś problem, aluzja :?: Aaaaaa :lol: załapałem :lol: .Tak sobie myślę o co Ci biega :? ,a tu ten twój nick :lol: .Spoko sorki,masz zajebisty fejk :D Cytuj Forum Volvo V40 S40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 No :!: I żeby mi to było przedostatni raz :!: :mrgreen: 8) Dobra chłopy widzicie że imć założyciel topica się nie odzywa i wsadził głowę w piasek. Kończmy temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi