koniaczek Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 dzieki za szczere checi, ale chyba sie nieco mineliscie z tematem,piotr ma ciekawe uwagi! jak by ktos dokladnie przeczytal posta mego zauwazylby, ze chodzi mi o to ze ja nie chce zwiekszyc mocy, ale wrocic do jej wartosci nominalnej, jest to wersja 50 konna, pytalem o rozwiercanie wydechow, bo nie jestem pewien czy taki zabieg nie byl wykonany we wspomnianej XJ(nie jestem biegly w mechanice stad moja niewiedza) w weekend bede w domu i dokladnie sprawdze wspomniane elementy, jesli chodzi o gazniki to chyba nie ma mozliwosci sprawdzenia z zewnatrz...piotr, dzieki za odpowiedz na priv, sprawdze dokladnie rowniez twoje uwagitak w ogole to sprzet dopiero stanie sie moj, jak zdam egzam(juz niebawem) na razie kurzy sie w garazu i tylko czasem go wietrze :) pozdrawiam male sprostowanieto bylem ja Sadek, omylkowo wyslalem z konta koniaczkasorry stary ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi