Gość lorge Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 WITAM.WŁAŚNIE KOŃCZĘ ROBIC PRAWKO NA MOTOR I NIE WIEM CO MOŻNA DOSTAC ZA MNIEJ WIĘCEJ 5000ZŁ.INTERESUJE MNIE JAKAŚ 250-TKA (ZEBY MIALA 50-60KM). MOŻE SUZUKI DR LUB KAWASAKI KLR, MOŻE HUSQVARNA WR 250 ALBO JESZCZE Yamaha TDR.NIE WIEM NA CO SIĘ ZDECYDOWAC BO CHCE MIEC MOTO W TYM ROKU, GDYZ POZA SEZONEM SA TAŃSZE. CHODZI MI O COŚ CO MOŻNA ZAREJESTROWA LUB JUŻ JEST ZAREJESTROWANE. MOŻE TROCHĘ WIĘKSZA POJEMNOŚC (350CCM). PROSZĘ O POMOC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Yamaha TDRNi z gruchy niz pietruchy....najpierw praktycznie wyczynowe sprzęty a teraz funbike??Suzuki dr 250 ma około 23KM a nie 50-60KAwasaki Klr ma koło 30A husqvarna wr 250 w praktycznie wyczynowy motocykl który ma moc w tej okolicy. Powiedz lepiej jakie masz wymagania... Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 najpierw praktycznie wyczynowe sprzęty DR, KLR - same wyczyny :-D KUpuje Dr350. Uniwersalny sprzet i wszyscy uzytkownicy go chwala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Wal sie źle przeczytałem.....Ale nie powiesz że usqvarna wr 250 to pierdzik :DCzłowiek niewyrozumiały....NApisałem przecie o dr, klr wiec co sie czepiasz?? :D Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 kupuj dr 350 !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi