stachu Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 witam mam taki problem niewiem gdzie moge dostac sciaczacz wirnika do aprili rs 125 (silnik rotax122) sciaczacz jest mi potrzebny aby wymienic benndix .bez tego sciagacza nie wyciagne bendixu,.prosze o linki ze sklepami albo ewentualnie jak mozna zrobi taki sciagacz ..za odpowiedzi z góry dziekuje :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 poszukaj w larsonie. a jak nie do do tokarza. mi dorobił za 40 zl chyba Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cespenar Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 sorki za maly off topic ale co to jest ten "bendix"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 13 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 ale co to jest ten "bendix"?bendix to jest to co napedza wał jak krecisz rozrusznikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi