kubaz Opublikowano 23 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2003 z jakiego powodu moj ogar 200 nie ma sily mnie pociagnac a jak zsiadam to dostaje kopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 23 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2003 Jeżeli brak mu mocy to oczywiste że jak zsiądziesz to go odciążysz i będzię "sam jechał " 8O Napisz coś więcej,czy wchodzi prawidłowo na obroty,czy może jest mulasty i się dławi ? Pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 23 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2003 zapewne masz słabą kompresje trzeba zrobić szlif cylindra dokupić odpowiedni tłok o pierscienie! i gra gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaz Opublikowano 23 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2003 wchodzi ladnie na obroty mysle ze to przez kompresie jak kopie to sluchac dzwiek wychodzenia powietrza bokami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 23 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2003 to masz złe uszczelki pomiedzy głowicą a cylindrem albo cylindrem a blokiem albo cylindrem a gaźnikiem! musisz je wymieńić i to konieczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 23 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2003 z jakiego powodu moj ogar 200 nie ma sily mnie pociagnac a jak zsiadam to dostaje kopa Może czas schudnąć? ;) Żart, nie bierz tego do siebie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 23 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2003 Chciałem tylko wyczerpać wszystkie możliwości, bez obrazy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaz Opublikowano 23 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2003 waze 65 kg i jakos przedtem jezdzil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 23 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2003 mówie ci wymień uszczelki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaz Opublikowano 23 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2003 a moze swieca ma przebicie kiedys tez tak mialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaz Opublikowano 23 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2003 apropo tego zniewazenia przed zepsuciem jezdzilem we trzecj i ciagnol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 23 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2003 świeca nie ma nic do tego ze cie powietrze ucieka bokami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 23 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2003 waze 65 kg i jakos przedtem jezdzil Hehe, spoko, tylko żartowałem... a tak poza tym to jestem ponad 10 kg cięższy od Ciebie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 23 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2003 ... jak kopie to sluchac dzwiek wychodzenia powietrza bokami no i wszystko jasne,kompresja jest słaba,rozebrać trza,nowe uszczelki trza :lol: pewnie Ci się śrubki poluzowały i tera dmucha :lol: ;) PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 23 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2003 apropo tego zniewazenia przed zepsuciem jezdzilem we trzecj i ciagnol No, zrób jak koledzy radzą i będzie dobrze, a się nie obrażaj bo wcale Cię znieważyć nie chciałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi