Gość skuteczny Opublikowano 23 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2003 witam wszystkich motocyklistów!zbieram opinie o turystyce po szwecji tudzież Norwegi, co warto wiedzieć, na co uważać. jade w maju na dwa miechy pochasać. mam transalpa 91r. każdy kto ma cosik pozytecznego czy nawet zabawnego... czekam na opinie ! pozdro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 23 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2003 Czesc, to na pewno sie przyda...promy w calej Europie:podalem w innym temacie ale w "dziale Szwecja" rowniez nie zaszkodzi... :lol: http://www.faehre-online.de/fuebers.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skuteczny Opublikowano 23 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2003 hej,dzięki za link. juz go zweryfikowałem. prom już wybrałem. płyne z Gdyni do Nynasham. 19 godzin. z motocyklem i kabiną 4 osobową w dwie strony za 900zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 24 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2003 Skuteczny: a można wiedzieć ile mniej więcej cała taka wycieczka kosztuje? Bo słyszałem, że jeżeli chodzi o koszty to skandynawia nie jest taka zła, a jako że mieszkam nad morzem 8) więc może też będę (kiedyś) planował wypad w te rejony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skuteczny Opublikowano 24 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2003 Ukasz: benzyna do 4,20 zł za litr, prom z moto w dwie strony lekko ponad 900zł z gdyni do nynasham 60 km od sztokholmu. ja jade tam do pracy na 2 miechy, ale w weekendy bede uskuteczniał turystyke motocyklową. masz tu link: poczytaj sobie:http://turystykamotocyklowa.leksykony.pl/ jest tam wyprawka do szwecji i najważniejszy rzeczy a'propos. podzro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 24 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2003 Dzięki Udanej wyprawy ;) Jak wrócisz, daj znać jak było Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skuteczny Opublikowano 3 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2003 alo !!! jestem już w Polsce. mam dużo fotek i mnóstwo opowiadania. foty niedługo na surowej, jak coś to piszta to poopowiadam ! nara ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi