suchu28 Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Czy mógłyby mi ktoś życzliwy podpowiedzieć gdzie i za ile mogę nabyć oba boczki do mojego moto? Od dłuższego czasu poszukuję i na aukcjach internetowych i giełdach motocyklowych....okazuje sie jednak że to wcale nie jest taka łatwa sprawa.Z góry dziekuję. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonionen Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 czy to są takie same boczki jak xr600r? jesli tak to którys mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchu28 Opublikowano 10 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Dzieki za odpowiiedz ale nie pasują bo już sprawdzałem zresztą od xl600R też nie pasują.Mam do ciebie jeszcze takie pytanie, piszesz w innym poscie że znalazłes kompletny tłok nowy tłok z pioerścieniami za 100 euro to jakies 400zł ja mimo usilnych starań najtanszy znalazłem za 700zł czy mugłbus dac jakies namiary gdie mozna kupic za taką kwote. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonionen Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 TUTAJ MASZ JEDEN LINK . W POLSCE ZA TE PIENIĄZKI NIE KUPISZ .MAM TEZ JEDNEGO GOSCIA NA EBAY NIEMIECKIM KTÓRY PROPONOWAŁ MI TAKI TŁOK ZA 99 EURO JEGO NICK TO "Maico1981" JEZELI CHCIAŁBYS TO MOGE POROZMAWIAC I ZAMÓWIC 2 KOMPLETY.WYJDZIE NAS PO JAKIES 105 EURO Z KOSZTAMI PRZESYLKI .TYLKO ZE JEST JEDNO MALE ALE,JA TO ZAŁATWIAM PRZEZ KUMPLA KTORY MIESZKA W NIEMCZECH BO DO POLSKI TO ONI NIE CHCA WYSYLAC NO I PRZESYLKA KOSZTUJE WIECEJ ,A TLOK MAM DOPIERO WTEDY JAK MOJ KUMPEL PRZYJEDZIE TUTAJ NA URLOP (ON JEST RAZ NA MIESIAC W KRAJU)LINK:http://www.hells.de/2004/framepage49.html [ Dopisane: 10-10-2005, 19:01 ]hmm,własnie natknąłem sie na sprzedającego w Allegro który na moje pytanie o tłok do Hondy XR600R odrazu mi odpisał : w tej chwili jest tłok firmy Prox - 460 zł komplet z pierścieniami i sworzniem wystarczy podać wymagany lub posiadany wymiar tłoka (średnicę) a dobierzemy właściwy zapraszam Seba firma SEBA MOTOR adres strony www.seba-motor.plja tego goscia upolowałem na Allegro pod nickiem SEBA-MOTORMysle ze ta cena bedzie Cie juz satysfakcjonowała no i nie potrzeba juz czekac ani korzystac z pomocy innych osób.masz adres do firmy wiec działaj .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchu28 Opublikowano 11 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Serdeczne dzięki. Teraz pewnie i nawet szybciej to załatwie.Pozdrawiam :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 O widzę że masz ten sam problem co i ja kiedyś. Jadąc kiedyś traskę zwyczajnie zgubiłem jeden boczek. Szukałem wszędzie, internet, gazeta i nic. Trafiłem do kolesia co produkuje różne owiewki. Ale żeby to zrobic musi mieć wzór, więc zostało bez boczka a potem moto już sprzedałem.Było to 2 lata temu ale może już gdzieś dostaniesz,proponuje Dizmar. Powodzenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchu28 Opublikowano 5 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Serdeczne dzieki za info.Jakoś juz poradziłam sobie.Udało mi sie nawiazac kontakt z handlarzem czesci do enduro z Niemiec. Chyba troche przepłaciłem ale boczki juz są.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Serdeczne dzieki za info.Jakoś juz poradziłam sobie.Udało mi sie nawiazac kontakt z handlarzem czesci do enduro z Niemiec. Chyba troche przepłaciłem ale boczki juz są.Pozdrawiam to spox, widocznie byłeś bardziej uparty w poszukiwaniach niż ja.A tak ogólnie to bardzo fajne i wytrzymałe moto, gdy założysz dobre klocki idzie pod każdą góre a i na asfalcie też sobie dobrze radzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi