dziadek250 Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Cześć,szukam jakichkolwiek danych technicznych na temat suzuki gn250, niedawno kupiłem ten motor i nigdzie nie mogę znależć danych na jego temat :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 www.louis.de nie za wiele ale zawsze cos jest. A poza tym dzial ci sie pomylil :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 http://www.bikez.com/brand/index.php?brand=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek250 Opublikowano 10 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Dzięki serdeczne za odpowiedź, a odnośnie działu to jestem początkującym internautą i nie bardzo jeszcze wiem gdzie uderzyć, a wasze tematy mi pasowały. Mam jeszcze jeden problem - mój motor wyciska tylko 100 km/h i nie wiem co może być tego przyczyną i jak sprawdzić prawidłowy poziom oleju (jak mam maxa to wyrzuca, a jak minimum to jest ok) będę wdzięczny za pomoc,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi