gocha Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 uuu to Poldek odpada, nie lubie tracić czasu bez sensu :D jutro przejdę sie do OSK Śmiarowski. pozdrawiam i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty Opublikowano 6 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Andon13 napisałbyś jak kurs wyglądał, brak pieczątki denerwuje ale zdażyć się może.decyzje o wyborze ośrodka lepiej podjąć nie na podstawie pieczątki, tylko sposobu nauki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Andon13 napisałbyś jak kurs wyglądał' date=' brak pieczątki denerwuje ale zdażyć się może[/quote']Kurs wygląda następująco:Wszyscy mają cie w dupie i nikt nie ma dla ciebie czasu....Wszystkim sie gdzies spieszy. Pani dyrektor ośrodka jest tylko miła jak sie zapisujesz - pózniej staje sie opryskliwa i nieznośna.Teori powinno byc 20 godzin - a w sumie jest z 10. Po czym koleś twierdzi ze on juz skonczył i zmieścił sie w 10h. A na koniec:Bo po co mamy sie męczyć....Jazdy są zależne od instruktora - ja na swojego nie narzekam bo tyle o ile znałem go z siłowni (poza tym sam sobie go wybrałem).Ogólnie kibel - nie polecam! :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzeh Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Słyszałem o Śmiarowskim raczej same negatywy, ze maja cie gdzies i ze ogolnie jestes tam im niepotrzebny, ale to opinia jednej mojej kolezanki. Ja bym polecal Darka Tarnowskiego z Vektry (w Conradinum we wrzeszczu) koleś jest naprawdę w porządku i nie olewa cie. a przygotowuje tez bardzo dobrze, ja przynajmniej nie mialem problemu ze zdaniem. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Ja na Śmarowskiego nie mogę narzekać.- wykłady były prowadzone w ciekawy sposób- umawialiśmy się na jazdy kiedy mi było wygodnie- zawsze było miło i bezstresowo- do jazdy po mieście dostałem nowy motocykl - Junak Gladiator- w ramach jazdy szkoleniowej wybrałem sie motocyklem do Wejherowa (rewelacyjna wyprawa) Żeby nie było, że jest tak cudownie:- w początkowym okresie kursu do jazdy po placu dostałem starą, rozpadającą się Aprilię Red Rose (zapluty dwusów) i po przesiadce na Junaka było troszkę strasznie :evil:- ósemki ćwiczy się na betonowym, nieco zapiaszczonym placu I to tyle na ten temat. Jak chcesz się dowiedzieć więcej na temat ośrodków szkolenia, to spójrz tutaj:http://www.trojmiasto.pl/s.phtml?akcja=szu...ing=prawo+jazdy W komentarzach jest dużo ciekawych informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi