Skocz do zawartości

gdansk - ktos zdawal?

qdlaty
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Andon13 napisałbyś jak kurs wyglądał' date=' brak pieczątki denerwuje ale zdażyć się może[/quote']

Kurs wygląda następująco:

Wszyscy mają cie w dupie i nikt nie ma dla ciebie czasu....

Wszystkim sie gdzies spieszy.

Pani dyrektor ośrodka jest tylko miła jak sie zapisujesz - pózniej staje sie opryskliwa i nieznośna.

Teori powinno byc 20 godzin - a w sumie jest z 10. Po czym koleś twierdzi ze on juz skonczył i zmieścił sie w 10h. A na koniec:

Bo po co mamy sie męczyć....

Jazdy są zależne od instruktora - ja na swojego nie narzekam bo tyle o ile znałem go z siłowni (poza tym sam sobie go wybrałem).

Ogólnie kibel - nie polecam! :cry:

Słyszałem o Śmiarowskim raczej same negatywy, ze maja cie gdzies i ze ogolnie jestes tam im niepotrzebny, ale to opinia jednej mojej kolezanki.

Ja bym polecal Darka Tarnowskiego z Vektry (w Conradinum we wrzeszczu) koleś jest naprawdę w porządku i nie olewa cie. a przygotowuje tez bardzo dobrze, ja przynajmniej nie mialem problemu ze zdaniem.

Pozdro

Ja na Śmarowskiego nie mogę narzekać.

- wykłady były prowadzone w ciekawy sposób

- umawialiśmy się na jazdy kiedy mi było wygodnie

- zawsze było miło i bezstresowo

- do jazdy po mieście dostałem nowy motocykl - Junak Gladiator

- w ramach jazdy szkoleniowej wybrałem sie motocyklem do Wejherowa (rewelacyjna wyprawa)

Żeby nie było, że jest tak cudownie:

- w początkowym okresie kursu do jazdy po placu dostałem starą, rozpadającą się Aprilię Red Rose (zapluty dwusów) i po przesiadce na Junaka było troszkę strasznie :evil:

- ósemki ćwiczy się na betonowym, nieco zapiaszczonym placu

I to tyle na ten temat.

Jak chcesz się dowiedzieć więcej na temat ośrodków szkolenia, to spójrz tutaj:

http://www.trojmiasto.pl/s.phtml?akcja=szu...ing=prawo+jazdy

W komentarzach jest dużo ciekawych informacji.