ZENDER Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Witam tak jak w temacie , juz po raz kolejny mi sie to zdazylo , zacina sie zawor iglicowy i nie zamyka zaworu caly czas mi sie przelewa paliwo a dzis wszystko poszlo do piachu , zdaza mi sie to za kazdym razem jak jezdze na 1 kole i dosyc mocno przyspieszam , nie wiecie moze co zorbic zeby ograniczyc powstawanie tej usterki ? po rezebraniu gaznika zawsze tam jest jakies ziarenko piasku co blokuje zaworek , mam bdb filtr paliwa ale zawsze cos tam jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Hmmm...zmień filtr, może jednak nie jest taki dobry i wężyk przedmuchaj. Wprawdzie nie mam Aprilii ale ta czynność jest uniwersalna. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZENDER Opublikowano 8 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 najbardziej mnie boli to ze jak jezdze w 100km trasy to sie boje ze mi sie to stanie gdzies w nocy na jakims zadupiu :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi